Magyarországon nyit éttermet Wolfgang Puck
A világhírű Michelin-csillagos séf, Wolfgang Puck a Matild Palotában nyitja meg első európai Spago éttermét, valamint vezetésével születik újjá a Belváros történelmi kávéháza, és nyitja meg kapuit egy különleges tetőtéri bár is az ikonikus épületben.
Már régóta vártam a megfelelő partnerre és időpontra, hogy visszatérhessek Közép-Európába – nyilatkozta Wolfgang Puck. – Az osztrák származású séf neve szinonimája lett a merész, innovatív konyhaművészeti stílusnak, amely Amerika és végül az egész világ fine dining iparágát újradefiniálta. Saját, különleges fogásai, páratlan személyisége és magabiztossága forradalmasította a gasztronómiai iparágat.
Sok év elteltével Wolfgang most három különleges helyszínnel és gasztrokoncepcióval tér vissza új közép-európai otthonába, a Matild Palotába, ahol a konyhai csapatát a legtehetségesebb magyar séfek erősítik.
Spago by Wolfgang Puck
Európában elsőként a Matild Palota ad otthont Wolfgang Puck híres, Beverly Hills-i Spago éttermének, mely a sztárséf gasztronómiai kínálatának legjavát vonultatja fel.
Matild Café & Cabaret
A szeptemberben nyitó Matild Café & Cabaret Európa egyik ikonikus történelmi kávéházának, az eredetileg 1901-ben alapított Belvárosi Kávéháznak az újragondolása, amely egykoron Budapest legkedveltebb társasági helyszíne volt.
The Duchess
A The Duchess rejtett italbárjában a fővárosi panoráma új értelmet nyer, ugyanis a híres budapesti háztetők között megbújó bárból páratlan kilátás nyílik az Erzsébet-hídra, a Dunára és a Gellért-hegyre.
– Már régóta vártam a megfelelő partnerre és időpontra, hogy visszatérhessek Közép-Európába – mondta Wolfgang Puck. – Nagy örömömre szolgál, hogy végre megtaláltam új otthonomat, a Duna királynőjét, Budapest gyönyörű városát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >