Magyarországon minden második Nestlé Nespresso SA kávékapszulát újrahasznosítják
Tudta, hogy Magyarországon minden második Nestlé Nespresso SA kávékapszulát újrahasznosítják, ami jóval meghaladja a globális átlagot (50% vs 28%)?
Ez azt jelenti, hogy minden kapszula teljesen újrahasznosított: az alumínium korlátlanul újrahasznosítható, a kávézacc pedig a levendula táplálására szolgál a Pannonhalmi Főapátság füvészkertjében. Virágzik a kert ezen a héten, bárki benézhet és megcsodálhatja ezeket a gyönyörű levendulamezőket.
Kapcsolódó cikkeink
Önálló vállalkozásba szervezi víz- és prémiumital-üzletágát a Nestlé
A jövő év elejétől globálisan önálló vállalkozásba szervezi víz- és…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >