Magyar rántotthús-reneszánsz
A rántott hús soha nem megy ki a divatból: a csúcséttermek látogatói is mind több helyen fedezhetik fel az étlapon a magyarok egyik kedvenc vasárnapi ételét. És ki szégyellné úri társaságban ma elmesélni, hogy a Kollázsban vagy a Rosnsteinben rántott húst evett!

A rántott húst Bíró Lajos hozta fel újra az „első osztályba” a Buja Disznókban kínált óriási szelettel
A magyarok egyik kedvenc vasárnapi étele újra nagy népszerűségnek örvend, annyira, hogy az idei DG TOP 100 Étteremkalauzban is külön kategóriaként kezelik.
Íme a kalauz által az elitbe választott éttermek közül az a 10 hely, ahol állítólag a legjobb a rántott hús!
Anyukám Mondta
Buja Disznó(K)
Déryné
Hableány
Kistücsök
Kollázs
MoszkvaTér
Rosenstein
Sauska 48
Spago
Kapcsolódó cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Így áll össze a vidék gasztronómiai térképe – itt a Dining Guide TOP30 vidéki étteremlistája
A Dining Guide 2005 óta minden évben elkészíti Magyarország legrangosabb…
Tovább olvasom >Ízek csúcsa: ennyibe kerül ma egy fine dining vacsora Magyarországon
A 2025-ös Dining Guide Év Étterme díját az őrségi Pajta…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kutatás: Óriási a szakadék a turisták környezettudatossága és valós utazási szokásai között
Bár egyre több turista vallja magát környezettudatosnak, utazási szokásaikban ez…
Tovább olvasom >Csak egyszerű alapanyagokból! Vágod? – A nap videója
Főleg tofu és uborka. De ahogy tálalják… Persze késkezelésből azért…
Tovább olvasom >Mit rejt a fehérneműd? – A nap képe
A divattervező Calvin Klein provokatív reklámkampányokat használt arra, hogy párbeszédet…
Tovább olvasom >