Magyar rántotthús-reneszánsz
A rántott hús soha nem megy ki a divatból: a csúcséttermek látogatói is mind több helyen fedezhetik fel az étlapon a magyarok egyik kedvenc vasárnapi ételét. És ki szégyellné úri társaságban ma elmesélni, hogy a Kollázsban vagy a Rosnsteinben rántott húst evett!

A rántott húst Bíró Lajos hozta fel újra az „első osztályba” a Buja Disznókban kínált óriási szelettel
A magyarok egyik kedvenc vasárnapi étele újra nagy népszerűségnek örvend, annyira, hogy az idei DG TOP 100 Étteremkalauzban is külön kategóriaként kezelik.
Íme a kalauz által az elitbe választott éttermek közül az a 10 hely, ahol állítólag a legjobb a rántott hús!
Anyukám Mondta
Buja Disznó(K)
Déryné
Hableány
Kistücsök
Kollázs
MoszkvaTér
Rosenstein
Sauska 48
Spago
Kapcsolódó cikkeink
Ezek most Magyarország legjobb éttermei
Az étteremkalauzok története érdekes betekintést nyújt abba, hogyan változott meg…
Tovább olvasom >Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Nagyon szeretne már a legjobbnak ítélt budapesti éttermekben ebédelni?
A vendéglátósok és a vendégek egyaránt nagyon várták a tavaszi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Három új menüsorral újít a Michelin-ajánlott szarvasi bisztró
Három új degusztációs menüsorral újult meg a Michelin Guide Bib…
Tovább olvasom >Kötelező légitársasági csődvédelmi alapot javasol az Európai Utazási Irodák és Utazásszervezők Szövetsége
A globális turizmus folyamatos növekedése és az utazási kedv erősödése…
Tovább olvasom >A múlt ízei a jövő egészsége
A Magyar Pékszövetség által április elején 14. alkalommal kiírt szakmai…
Tovább olvasom >