Magyar rántotthús-reneszánsz
A rántott hús soha nem megy ki a divatból: a csúcséttermek látogatói is mind több helyen fedezhetik fel az étlapon a magyarok egyik kedvenc vasárnapi ételét. És ki szégyellné úri társaságban ma elmesélni, hogy a Kollázsban vagy a Rosnsteinben rántott húst evett!
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2023/06/Buja-Disznok.jpg)
A rántott húst Bíró Lajos hozta fel újra az „első osztályba” a Buja Disznókban kínált óriási szelettel
A magyarok egyik kedvenc vasárnapi étele újra nagy népszerűségnek örvend, annyira, hogy az idei DG TOP 100 Étteremkalauzban is külön kategóriaként kezelik.
Íme a kalauz által az elitbe választott éttermek közül az a 10 hely, ahol állítólag a legjobb a rántott hús!
Anyukám Mondta
Buja Disznó(K)
Déryné
Hableány
Kistücsök
Kollázs
MoszkvaTér
Rosenstein
Sauska 48
Spago
Kapcsolódó cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Nagyon szeretne már a legjobbnak ítélt budapesti éttermekben ebédelni?
A vendéglátósok és a vendégek egyaránt nagyon várták a tavaszi…
Tovább olvasom >Egyre fontosabb a kávé minősége a vendéglátóhely kiválasztásakor
A legtöbb étteremben még mindig nem fordítanak elég figyelmet a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >