A Magyar Posta a tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor
A Magyar Posta húsvétkor átlagosan 20 százalékkal több csomagra számít az előző év azonos időszakához képest. A Posta 2017-ben 40 millió darab küldeményt kézbesített – közölte a társaság az MTI-vel.
A Magyar Posta – hasonlóan a karácsonyi kiemelt időszakhoz – húsvétkor is nagy figyelmet fordít a csomagok kezelésére és kézbesítésére – hangsúlyozzák a közleményben.
Emlékeztetnek arra, hogy 2017-ben telephelyeket létesítettek és bővítettek, eszközöket szereztek be, illetve növelték a csomagátvevőhelyek számát, emelték a csomagautomaták kapacitását. Az elvégzett fejlesztések a gyors és hatékony csomagfeldolgozást szolgálják – emelték ki.
A Posta több mint 3000 csomagátvevőhellyel rendelkezik (posták, csomagautomaták, Mol töltőállomások, Coop üzletek) – ismerteti a közlemény.
A Posta 2018-ban folytatja logisztikai fejlesztéseit, az év végi kiemelt szezonra egy új csomagfeldolgozó gépet is munkába állít, amely jelentősen bővíti az automatizált csomagfeldolgozási kapacitást – jelezték a közleményben. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Pénzjutalmat kapnak a Ryanair dolgozói a túlméretes csomagok kiszűréséért
Új ösztönzőrendszert vezethet be a Ryanair: a légitársaság személyzete bónuszt…
Tovább olvasom >Húsvét után sem enyhült az utazási láz
Húsvét után sem enyhült az utazási láz, április 17-27. között…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új tulajdonoshoz kerül a Dole amerikai frisszöldség-üzletága
A dublini központú Dole bejelentette, hogy eladta amerikai frisszöldség-üzletágát az…
Tovább olvasom >Új partnerségekkel ad lendületet ESG kezdeményezéseinek a Wolt
Két új stratégiai partnerségről tett bejelentést a finn étel-házhozszállító vállalat,…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával gyorsítja a pénztárakat a Colruyt
Valamennyi kasszájánál bevezeti a belga Colruyt „easy check-out” nevű rendszerét,…
Tovább olvasom >