Magyar kézműves sör design-díja
A Szent András Sörfőzde második helyezést ért el a Gastro Design dizájnversenyen. A több mint húsz éves múlttal rendelkező békésszentandrási kézműves sörfőzde a vendéglátó-ipari kiegészítők kategóriájában nyerte el az ezüstérmes elismerést, többek között a Szentandrási Sörmondó című díszdobozaival, söralátéteivel, a békésszentandrási kézműves söröket bemutató kiadványával és a sörturisták körében nagyon népszerű tartalmas asztali alátéteivel.
A Szent András Sörfőzde több mint 20 éve gyárt jó minőségű magyar kézműves sörkülönlegességeket. A 2011-ben az év sörfőzdéjének választott békésszentandrási kisüzem nem titkolt célja, hogy a sörivást valódi gasztronómiai eseménnyé nemesítse. A főzde meglehetősen erős és karakteresen komlós, illetve gyümölcsös söreinek utánozhatatlansága a hamisítatlan, lágy Szent András ízvilágban és a békésszentandrási víz meghatározó jellegében rejlik. A főzde széles sörkínálatában a valódi gyümölccsel készült söröktől kezdve az erőteljes, közel 10 százalékos fekete sörökig sok minden megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >