Magyar és francia gasztronómia
🎧 Hallgasd a cikket:
Az étkezési kultúráról és annak identitásképző szerepéről szervezett konferenciát március 27-én a Sopexa marketing- és kommunikációs tanácsadó cég budapesti irodája. A konferencia egyben a „Francia gazdasági évad Magyarországon” című rendezvénysorozat nyitóakkordja is volt.
Olyan témák kerültek terítékre, mint például: a terroir termékei, a gondosan felépített ételsor, ellenőrzött eredetmegnevezésű borok, új gasztronómiai trendek Budapesten és Párizsban, magyar és francia étkezési szokások, divathullámok.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Több mint 110 kiállítóval és 750 látogatóval zajlott az alföldi kisléptékű termékelőállítók expója, a IV. REL EXPO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megnyílt a nevezés két rangos strasbourgi borversenyre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Badacsonyi sikerek a Vince Gálán
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

