Magyar és francia gasztronómia
Az étkezési kultúráról és annak identitásképző szerepéről szervezett konferenciát március 27-én a Sopexa marketing- és kommunikációs tanácsadó cég budapesti irodája. A konferencia egyben a „Francia gazdasági évad Magyarországon” című rendezvénysorozat nyitóakkordja is volt.
Olyan témák kerültek terítékre, mint például: a terroir termékei, a gondosan felépített ételsor, ellenőrzött eredetmegnevezésű borok, új gasztronómiai trendek Budapesten és Párizsban, magyar és francia étkezési szokások, divathullámok.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >