Magyar élelmiszer-bemutató Rómában
Olaszországban köztudomású, hogy az eredetvédelem egy ország kultúrájában a legfontosabb, hagyományokban gazdag értékeket jeleníti meg. A Római Magyar Nagykövetség és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által rendezett találkozón az olasz piacon eddig ismeretlen vagy kevéssé forgalmazott magyar minőségi élelmiszer-ipari termékeket mutattak be a Római Magyar Akadémián. A rendezvényen magyar élelmiszer-ipari vállalatok, az olasz országos és nemzetközi élelmiszerláncok képviselői, kereskedők, bolttulajdonosok és közvetítő ügynökségek képviseltették magukat.
Éder Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős alelnöke az olasz közönség előtt azt hangsúlyozta, hogy a Magyarországra látogató egyre több olasz turista nem elegendő a magyar termékek még szélesebb olaszországi megismertetéséhez, a magyar élelmiszeripar termékeit közelebb kell vinni az olaszországi fogyasztókhoz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tudatos húsfogyasztásról indít kampányt a NAK a Remény farmról
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elkezdődött a szarvasbőgés időszaka a hazai erdőkben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >13 ezer tonna volt a 2024/25. évi értékesített és saját felhasználásra szánt hazai vadhús mennyisége
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >