Magyar élelmiszer-bemutató Rómában
Olaszországban köztudomású, hogy az eredetvédelem egy ország kultúrájában a legfontosabb, hagyományokban gazdag értékeket jeleníti meg. A Római Magyar Nagykövetség és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által rendezett találkozón az olasz piacon eddig ismeretlen vagy kevéssé forgalmazott magyar minőségi élelmiszer-ipari termékeket mutattak be a Római Magyar Akadémián. A rendezvényen magyar élelmiszer-ipari vállalatok, az olasz országos és nemzetközi élelmiszerláncok képviselői, kereskedők, bolttulajdonosok és közvetítő ügynökségek képviseltették magukat.
Éder Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős alelnöke az olasz közönség előtt azt hangsúlyozta, hogy a Magyarországra látogató egyre több olasz turista nem elegendő a magyar termékek még szélesebb olaszországi megismertetéséhez, a magyar élelmiszeripar termékeit közelebb kell vinni az olaszországi fogyasztókhoz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Háztartási és higiénés termékek ára is nyomon követhető az Árfigyelőben
Újabb 42 termékkategóriával bővült a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett,…
Tovább olvasom >