Magvas kenőmargarin a Vénusztól
Új, a magyar piacon egyedülálló kenőmargarinnal bővült a Vénusz márka, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal 50% zsírtartalommal rendelkező, tisztán növényi alapú margarin, amely nem tartalmaz állati eredetű zsiradékot vagy bármilyen tejszármazékot.
A Vénusz ezzel a különleges újdonságával arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy fordítsanak kellő figyelmet az egészséges, aktív életmódra, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrendre. A termék 180 grammos kiszerelésben kerül az üzletekbe. //
Kapcsolódó cikkeink
A Vandemoortele vásárolja meg a Bunge európai margarin üzletágát
A belga Vandemoortele élelmiszeripari vállalat megvásárolja az amerikai Bunge európai…
Tovább olvasom >Vaj- és margarinmárkák: az erő velük van
Bár versenytársak, mégis sok közös vonása van a vaj- és…
Tovább olvasom >NAK: El a kezekkel a vajtól!
Újabb nemtelen támadás érte a hazai állati termékpályát. Ezúttal a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nagy Márton: árréskorlátozást vezetne be a kormány a háztartási cikkeket árusító boltokra
A kormány szerdán tárgyalhatja, csütörtökön pedig várhatóan elfogadhatja azt az…
Tovább olvasom >Drágább Barbie, soványabb Heinz – Trump vámjai átrajzolják a globális fogyasztói piacot
Donald Trump vámpolitikájának hatása egyre több iparágat érint: játékgyártók, autóipari…
Tovább olvasom >Csaknem 20 százalékkal olcsóbb élelmiszerek? A kormány elégedett az árréscsökkentés eredmnyeivel
„Egyre több terméket lehet olcsóbban megvásárolni az árréscsökkentésnek köszönhetően, az…
Tovább olvasom >