Magvas kenőmargarin a Vénusztól
Új, a magyar piacon egyedülálló kenőmargarinnal bővült a Vénusz márka, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal 50% zsírtartalommal rendelkező, tisztán növényi alapú margarin, amely nem tartalmaz állati eredetű zsiradékot vagy bármilyen tejszármazékot.
A Vénusz ezzel a különleges újdonságával arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy fordítsanak kellő figyelmet az egészséges, aktív életmódra, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrendre. A termék 180 grammos kiszerelésben kerül az üzletekbe. //
Kapcsolódó cikkeink
A Vandemoortele vásárolja meg a Bunge európai margarin üzletágát
A belga Vandemoortele élelmiszeripari vállalat megvásárolja az amerikai Bunge európai…
Tovább olvasom >Vaj- és margarinmárkák: az erő velük van
Bár versenytársak, mégis sok közös vonása van a vaj- és…
Tovább olvasom >NAK: El a kezekkel a vajtól!
Újabb nemtelen támadás érte a hazai állati termékpályát. Ezúttal a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Így ebédel a magyar – továbbra is húsfogyasztó nemzet vagyunk
Egy friss hazai kutatás feltárta, hogyan (nem) változott a magyar…
Tovább olvasom >Zsugorinfláció: adatbázis indul a kisebb kiszerelésekről
A fogyasztók könnyen hozzáférhető, megbízható és folyamatosan frissülő forrásból tájékozódhatnak…
Tovább olvasom >Támad a Temu: az online diszkontóriás betörne az európai élelmiszerpiacra is
A kínai Temu online piactér az olcsó elektronikai és ruházati…
Tovább olvasom >