Magvas kenőmargarin a Vénusztól
Új, a magyar piacon egyedülálló kenőmargarinnal bővült a Vénusz márka, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal 50% zsírtartalommal rendelkező, tisztán növényi alapú margarin, amely nem tartalmaz állati eredetű zsiradékot vagy bármilyen tejszármazékot.
A Vénusz ezzel a különleges újdonságával arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy fordítsanak kellő figyelmet az egészséges, aktív életmódra, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrendre. A termék 180 grammos kiszerelésben kerül az üzletekbe. //
Kapcsolódó cikkeink
A Vandemoortele vásárolja meg a Bunge európai margarin üzletágát
A belga Vandemoortele élelmiszeripari vállalat megvásárolja az amerikai Bunge európai…
Tovább olvasom >Vaj- és margarinmárkák: az erő velük van
Bár versenytársak, mégis sok közös vonása van a vaj- és…
Tovább olvasom >NAK: El a kezekkel a vajtól!
Újabb nemtelen támadás érte a hazai állati termékpályát. Ezúttal a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Trónfosztás a luxusvilágban: az Hermès megelőzte az LVMH-t
A luxusiparban új korszak kezdődhet: az Hermès átvette a világ…
Tovább olvasom >Több mint 10 ezer tonna élelmiszert mentett meg az Élelmiszerbank 2024-ben
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2024-ben összesen 10 359 tonna lejáratközeli…
Tovább olvasom >Stratégiai partnerségre lép a The Body Shop nemzetközi kozmetikai cég és a TOURMIX magyar zöld logisztikai startup
Együttműködésbe kezdett a fenntarthatósági piac két kulcsfontosságú szereplője, az állat-…
Tovább olvasom >