Magazin: Főzz magabiztosan!
Együnk valamit, ami gyorsan elkészül, illik a kiegyensúlyozott étrendbe és finom. Kívánságnak egyszerű, a megvalósítás viszont már annál több akadályba ütközhet. Jó hírünk van, a MAGGI „Ismerős ízek Újratöltve” termékeit pont neked találtuk ki!
Úgy ennék valami meleget, de üres a hűtő – heti párszor biztosan átfut az agyunkon ez a mondat. A nyolc (kilenc, tíz…) órás munkaidő mellett nehéz arra is időt fordítani, hogy minden nap gondoskodjunk magunknak meleg ételről. Munka után sokkal jobban esik egy találkozó a barátokkal, egy fagylalt a kedvenc helyed napsütötte teraszán vagy egy kikapcsoló mozilátogatás, mint beállni a tűzhely mögé és nekilátni főzni. Ráadásul a főzéshez alapanyag kell, ehhez boltok és piacok szűkebb-bővebb kínálatát kell átböngészni amúgy is kevés szabadidőnkben. Az étel pedig persze jó lenne, ha minél táplálóbb és ízletesebb lenne, nem a harmadik összecsapott rántotta a héten, amit már nagyon unsz, és a szüleid sem néznék jó szemmel, hogy ebédnek hívod.
Ezeket a gondolatokat hallottuk meg a MAGGI-nál, amikor megalkottuk legújabb termékeinket, az Újratöltve alapokat és krémleveseket, amelyben részben ismerős ízek köszönnek vissza, részben új variációkat ismerhetünk meg. Új csomagolásban és újragondolt recepttel állítottuk a polcokra a Bolognai alapunkat, melynek a sok szárított paradicsom és fűszer ad mediterrán ízharmóniát, és Mexikói chilis bab alapunkat, mellyel a mexikói konyha ízeit varázsolhatod pillanatok alatt az asztalodra. Alapjaink sorához csatlakozik még az egyszerűen és sokoldalúan elkészíthető Sajtszósz és a helyét akár gomba hozzáadása nélkül is remekül megálló Sonkás-gombás penne alapunk. Népszerű leveseink közül pedig újragondoltuk a Fokhagyma-, Sajt-, Rókagombás- és Vargányás gombrakrémlevesünket. Az Újratöltve termékek gyors és megbízható segítséget jelenthetnek neked a konyhában, legyen szó akár egy gyors munkahelyi ebédről, akár egy kiadós, családi ebédről vagy vacsoráról. A gondosan és szeretettel válogatott alapanyagoknak köszönhetően az ételek minősége mindig kifogástalan lesz, nem kell félned többé az ízetlen paradicsomoktól, be nem sűrűsödő levelesektől és félresikerült szószoktól.
A négy leves és a négy alap olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a konyhában is megtalálhatóak. Ahogy az összes MAGGI termék, ezek is szárításos eljárással készülnek, amely során a friss alapanyagokból elvonjuk a nedvességet, így azok hosszan megőrzik ízüket anélkül, hogy tartósítószert adnánk hozzájuk. A szárítás az egyik legrégebbi módszer az ételek tartósítására – gondolj csak a szárított, őrölt zöldfűszerekre, az almachipsre vagy akár a szárított hússzeletekre. Az otthoni elkészítés közben te csak visszapótlod az alapanyagok nedvességtartalmát, és teljes ízében élvezheted kedvenc fogásaidat lényegesen kevesebb utánajárás és főzéssel töltött idő nélkül. A szárítás során történő vízelvonás hatására nem változik meg az élelmiszerek összetétele, ezért víz hozzáadásával a szárított alapanyagok az eredetit megközelítő állapotúra alakíthatók vissza. Ráadásul a csomagolás hátoldalán található alapreceptjeink akár már önmagukban is teljes értékű fogások, de ha időd és kedved engedi, bátran megbolondíthatod ételeidet a saját ízlésed szerint. Így a menünek csak a te kreativitásod szabhat határokat, mi csak a kezdőlépésekben adunk segítséget! Inspirációért meglátogathatod receptgyűjteményünket is az okoskonyha.hu
oldalon, ahol akár közzé is teheted legjobban sikerült kreációidat. (x)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában, 184 oldalon jelent meg. Alább, a levél alján…
Tovább olvasom >Csökkent az ipari termelés Magyarországon: a német függés mérséklését sürgeti az NGM
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, naptárhatástól megtisztított adatai szerint…
Tovább olvasom >NGM: Fogyasztóvédelmi Tanács ülés a fogyasztói jogok védelme és a hazai fogyasztóvédelmi intézményrendszer hatékonysága érdekében
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) rendezte meg az év…
Tovább olvasom >