Magazin: Közétkeztetői szakácsverseny
A meghirdetett határidőig 52 csapat jelentkezett a NÉBIH és a KÖZSZÖV által szervezett 2017–2018-as Közétkeztetési Szakácsversenyre, amelyet az ágazat legfontosabb szakmai szereplői is támogatnak. A verseny selejtező fordulója – a pályázatok elbírálása – már zajlik, az elődöntőkre június 24-től Sárváron, Pécsen, Miskolcon, Békéscsabán és Budapesten kerül sor. A versenyzők az előírtakon túl bármilyen további élelmiszert használhatnak, azonban az ételsor elkészítésekor az alapanyagok beszerzési összértéke nem haladhatja meg az adagonkénti nettó 450 Ft-ot.
Zoltai Anna, a NÉBIH osztályvezetője lapunknak elmondta, hogy igény esetén elismert szakácsok is segítik a versenyzők munkáját a felkészülés során. A szakember úgy értékelt, hogy a versenynek a Sirha 2018 kiállításon történő megszervezése egyaránt emeli annak rangját és színvonalát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef Fb-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Pillepalack üvegből
A Diageo szeptemberben a London Design Festivalon mutatta be a…
Tovább olvasom >