Magazin: Van, aki hidegen szereti I.
Ha hideg italt akarsz inni, tedd azt előtte hűtőbe! Ha ezt valami miatt nem tudod megtenni (vagy nem érdemes), akkor keress más megoldást! Feltehetően a technika fejlettségének tudhatjuk be: mindig megjelennek új és újabb megoldások a piacon – egyre modernebbek, egyre szellemesebbek. A cikkünkben bemutatott tárgyakat az ital helyett kell a hűtőbe rakni.
A Freeze Host becenevű borospoharak két üvegrétege közé speciális zseléanyagot töltenek, ami segít hidegen tartani az italt. A tervezők semmit nem bíztak a véletlenre: hogy a kézben fogott pohár a test melegét se vehesse át, egy gumigyűrű került rá – ott kell megfogni, így viszonylag sokáig ideális hőmérsékleten tartja a bort. Hogy a fehér- és vörösborokat nem ugyanazon a hőmérsékleten isszuk? Nem probléma: az előbbi fogyasztásához a mélyhűtőből kell kivenni a Freeze-t, a pincehőmérsékleten tökéletes utóbbihoz a hűtőből (az amerikai hűtőszekrényeknél a gyári beállítás általában -18, illetve +4 o4 C-fok – a szobahőmérsékletűből így lesz ideális hőfokon fogyasztható az ital).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >