Magazin: Újraindul az Ínyenc Klub a KVIK-en
Mindig érdekes „közéleti” esemény a BGF–KVIK-en tanuló harmadéves vendéglátás-szálloda szakirányos hallgatók nyilvános vizsgája a Különleges étel-ital ismeret elnevezésű tantárgyból, amelynek óráin olyan alapanyagokkal – és az azokból készült ételekkel, italokkal – dolgoznak a leendő szakemberek, amelyek a mai modern konyha elvárásainak is megfelelnek.
Idén májusban is közel száz vendég vett részt egy nem mindennapi vacsorán a főiskola Alma Mater éttermében, amely ezúttal az egykori Ínyenc Klub hagyományainak felélesztése jegyében zajlott. Dr. Sándor Dénes lapunknak elmondta, hogy a feldolgozott nyersanyagok és az ételek köre minden évben változik, hasonlóan a kínált italokéhoz. Ősztől az Ínyenc Klub és a benne tevékenykedő hallgatók önállósulnak, és így szerveznek, bonyolítanak le majd rendezvényeket. Van már egy konkrét, tervezett téma is, az újbor.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megújuló gasztronómiai koncepció a Danubius Hotelsnél
Papdi László a Danubius Hotels F&B igazgatója az elmúlt egy…
Tovább olvasom >A fal adja a másikat – A nap képe
Mármint az alátámasztást – merthogy asztalláb nélkül is van élet!…
Tovább olvasom >