Magazin: Sütő a Bocuse d’Or-ra
Itthon is bemutatták a Convotherm negyedik generációs sütőberendezését, amit a Bocuse d’Or jövő évi döntőjén használhatnak majd főzéshez a versenyzők. A márkát Magyarországon forgalmazó Coninvest Kft. budaörsi konyháján tartott főzőbemutatón a Convotherm képviseletében jelenlévő séfek, Christian Galler és Várnagy Attila élőben mutatták be a készülék működését.
A C4-et a márkától megszokott német precizitással, közel négy év kutatómunka után kezdtek el értékesíteni, immár Magyarországon is. A pároló számos új, intelligens megoldással kápráztatja el a szakma képviselőit. A séfeknek a párolóba szerelt intelligens, digitális rendszer nemcsak azt jelzi, mikor melegedett fel a sütő, mikor van kész az étel, de azt is, hogy melyik receptnek alkalmazása esetén mi a következő elvégzendő lépés. A C4 tisztítórendszere is figyelemre méltó: amellett, hogy energiatakarékos, úgy lett kialakítva, hogy kezelőjének a vegyszerrel egyáltalán ne kelljen érintkeznie. Ráadásul egyetlen beállítás helyett 3×4 alapprogram használható, melyeket a sütő szennyezettségétől függően lehet elindítani.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB oldalán találtuk, és persze…
Tovább olvasom >