Magazin: Sokat egy csapásra – co-working és promóció az étteremben
Egy New York-i vállalkozás, a Spacious, különleges szolgáltatást nyújt – egyelőre csak helyi – éttermeknek. Az igencsak kreatív ötlet a co-working koncepciójára épül: üzletemberek, vállalkozások, amelyek bármilyen okból nem kívánják saját vagy bérelt irodáikban folytatni tevékenységüket, meghatározott időpont(ok)ban irodát, íróasztalt bérelhetnek az erre a célra létrehozott „központokban”. A Spacious szervezésében az éttermek működésük ebéd utáni holtidejében kiadják szabad tereiket co-working irodának – automatikusan biztosítva a hagyományos irodahelyiségekénél hangulatosabb légkört, meg persze a kávét és a wifit. A „hozzáadott érték” pedig a jó kapcsolat kiépítésének lehetősége az ügyfelekkel, akik ott fogyaszthatják uzsonnájukat, esetleg munka után italukat, vacsorájukat is, és oda hívhatják meg üzleti partnereiket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >Földünk kincsei – A nap videója
Láttunk már földbe süllyeszthető italhűtőket, de a német Biersafe -nél…
Tovább olvasom >