Magazin: Sokat egy csapásra – co-working és promóció az étteremben
Egy New York-i vállalkozás, a Spacious, különleges szolgáltatást nyújt – egyelőre csak helyi – éttermeknek. Az igencsak kreatív ötlet a co-working koncepciójára épül: üzletemberek, vállalkozások, amelyek bármilyen okból nem kívánják saját vagy bérelt irodáikban folytatni tevékenységüket, meghatározott időpont(ok)ban irodát, íróasztalt bérelhetnek az erre a célra létrehozott „központokban”. A Spacious szervezésében az éttermek működésük ebéd utáni holtidejében kiadják szabad tereiket co-working irodának – automatikusan biztosítva a hagyományos irodahelyiségekénél hangulatosabb légkört, meg persze a kávét és a wifit. A „hozzáadott érték” pedig a jó kapcsolat kiépítésének lehetősége az ügyfelekkel, akik ott fogyaszthatják uzsonnájukat, esetleg munka után italukat, vacsorájukat is, és oda hívhatják meg üzleti partnereiket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >