Magazin: Reggeli hevenyeknek és idülteknek
Nem holmi divat, sokkal inkább stabil trend néhány éve már az ehető koktélok terjedése. Az amerikaiak korábban is természetesnek vették, hogy friss, jó minőségű zöldséget, gyümölcsöt találtak pálcikára szúrva koktéljukon/ban/alatt/felett – most már minden egyebet is. Eddig főként a Bloody Mary ehető fogássá változtatásáról jöttek hírek, ma viszont a világ legtermészetesebb reggelije (a bárban persze) a Mimóza vagy a Screwdriver is – „gazdagon”. Lássuk be, ez sokkal jobb a heveny másnaposságra, mint a sima feles! Az idült alkoholistának viszont elég másnapra az ital is: a Pernod Ricard 35 fokos, reggeli inspirálta Mama Walker’s vodkái egyszerre három népszerű gasztronómiai trendnek is megfelelnek: „késztermékek”, kombinálják az édes és fűszeres aromákat és retroízeket kínálnak – juharszirupos-baconos, áfonyás palacsintás és cukormázas fánkos ízben kaphatók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >