Magazin: Reggeli hevenyeknek és idülteknek
Nem holmi divat, sokkal inkább stabil trend néhány éve már az ehető koktélok terjedése. Az amerikaiak korábban is természetesnek vették, hogy friss, jó minőségű zöldséget, gyümölcsöt találtak pálcikára szúrva koktéljukon/ban/alatt/felett – most már minden egyebet is. Eddig főként a Bloody Mary ehető fogássá változtatásáról jöttek hírek, ma viszont a világ legtermészetesebb reggelije (a bárban persze) a Mimóza vagy a Screwdriver is – „gazdagon”. Lássuk be, ez sokkal jobb a heveny másnaposságra, mint a sima feles! Az idült alkoholistának viszont elég másnapra az ital is: a Pernod Ricard 35 fokos, reggeli inspirálta Mama Walker’s vodkái egyszerre három népszerű gasztronómiai trendnek is megfelelnek: „késztermékek”, kombinálják az édes és fűszeres aromákat és retroízeket kínálnak – juharszirupos-baconos, áfonyás palacsintás és cukormázas fánkos ízben kaphatók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >