Magazin: Reggeli hevenyeknek és idülteknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 04. 27. 12:48

Nem holmi divat, sokkal inkább stabil trend néhány éve már az ehető koktélok terjedése. Az amerikaiak korábban is természetesnek vették, hogy friss, jó minőségű zöldséget, gyümölcsöt találtak pálcikára szúrva koktéljukon/ban/alatt/felett – most már minden egyebet is. Eddig főként a Bloody Mary ehető fogássá változtatásáról jöttek hírek, ma viszont a világ legtermészetesebb reggelije (a bárban persze) a Mimóza vagy a Screwdriver is – „gazdagon”. Lássuk be, ez sokkal jobb a heveny másnaposságra, mint a sima feles! Az idült alkoholistának viszont elég másnapra az ital is: a Pernod Ricard 35 fokos, reggeli inspirálta Mama Walker’s vodkái egyszerre három népszerű gasztronómiai trendnek is megfelelnek: „késztermékek”, kombinálják az édes és fűszeres aromákat és retroízeket kínálnak – juharszirupos-baconos, áfonyás palacsintás és cukormázas fánkos ízben kaphatók.

Horeca_Italvilag_Reggeliital 1

Horeca_Italvilag_Reggeliital 2

Kapcsolódó cikkeink