Magazin: Pop-up fagylaltozó
A világ legtriviálisabb, mégis nagyszerű ötlete: pop-up fagylaltozót nyitni a nyári szezonban, amikor egy-egy jó nevű fagylaltozóba amúgy is messziről elzarándokolnak az emberek még Budapesten is. Pontosítunk: esetünkben nem is fagylaltról van szó, hanem gelatóról, aminek növekvő népszerűsége pont a fagylalttól való különbözőségében rejlik, ugyanis tejjel készül, nem tejszínnel. Így nemcsak egészségesebb (zsírtartalma 6-8 százalék az igazi fagylalt 18-24 százalékával szemben) – állítja Adriano di Petrillo, 3 népszerű, Dri Dri néven működő londoni gelateria tulajdonosa –, de krémesebb is.
Petrillo téli projektje „végeztével” (gelato-receptkönyvet jelentetett meg márciusban), pop-up gelateriát nyitott. És hogy miért éppen őt és üzletét emeltük ki nyári összeállításunkban? Egyszerűen le vagyunk nyűgözve az üzlet egyszerű, funkcionális, mégis hihetetlenül vonzó portáljától!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >