Magazin: Pop-up fagylaltozó

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 07. 17. 11:08

A világ legtriviálisabb, mégis nagyszerű ötlete: pop-up fagylaltozót nyitni a nyári szezonban, amikor egy-egy jó nevű fagylaltozóba amúgy is messziről elzarándokolnak az emberek még Budapesten is. Pontosítunk: esetünkben nem is fagylaltról van szó, hanem gelatóról, aminek növekvő népszerűsége pont a fagylalttól való különbözőségében rejlik, ugyanis tejjel készül, nem tejszínnel. Így nemcsak egészségesebb (zsírtartalma 6-8 százalék az igazi fagylalt 18-24 százalékával szemben) – állítja Adriano di Petrillo, 3 népszerű, Dri Dri néven működő londoni gelateria tulajdonosa –, de krémesebb is.

Petrillo téli projektje „végeztével” (gelato-rec­eptkönyvet jelentetett meg márciusban), pop-up gelateriát nyitott. És hogy miért éppen őt és üzletét emeltük ki nyári­ összeállításunkban? Egyszerűen le vagyunk nyűgözve az üzlet egyszerű, funkcioná­lis, mégis hihetetlenül vonzó portáljától!

Kapcsolódó cikkeink