Magazin: Pop-up fagylaltozó
A világ legtriviálisabb, mégis nagyszerű ötlete: pop-up fagylaltozót nyitni a nyári szezonban, amikor egy-egy jó nevű fagylaltozóba amúgy is messziről elzarándokolnak az emberek még Budapesten is. Pontosítunk: esetünkben nem is fagylaltról van szó, hanem gelatóról, aminek növekvő népszerűsége pont a fagylalttól való különbözőségében rejlik, ugyanis tejjel készül, nem tejszínnel. Így nemcsak egészségesebb (zsírtartalma 6-8 százalék az igazi fagylalt 18-24 százalékával szemben) – állítja Adriano di Petrillo, 3 népszerű, Dri Dri néven működő londoni gelateria tulajdonosa –, de krémesebb is.
Petrillo téli projektje „végeztével” (gelato-receptkönyvet jelentetett meg márciusban), pop-up gelateriát nyitott. És hogy miért éppen őt és üzletét emeltük ki nyári összeállításunkban? Egyszerűen le vagyunk nyűgözve az üzlet egyszerű, funkcionális, mégis hihetetlenül vonzó portáljától!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >