Magazin: Pékek krémje
A Magyar Pékek Fejedelmi Rendje 90 nm-es standon képviselte a sütőipari szakmát a SIRHA-n. Három nap alatt a rend tagjain kívül közel harmincan segítették a sikeres megjelenést: iskolák szakoktatói, tanárai, diákjai. A megjelenés célja a sütőipar múltjának, jelenének és jövőjének illusztrációja volt – nemcsak a termékeken, hanem bemutató sütéseken, illetve az események folyamatos szakértő kommentálásán keresztül is. A hagyományőrző testület a bemutatókkal és az innovatív termékek szemléltetésével – nemcsak itt, de számos más jelentős rendezvényen – az oktatás fontosságát is ki kívánja emelni, hangsúlyt fektetve a megfelelő utánpótlás kinevelésének kérdésére.
Az intézményi irányítást állásfoglalásával gyakran segítő, komoly rangú szervezet képviselői ezúttal arra is büszkék lehettek, hogy egyik tagjuk a kategória termékdíját is elnyerte a kiállításhoz kötődő termékversenyen (lásd külön beszámolónkat!). Termékeik minőségének fokjelzője az is, hogy a rend a SIRHA-n kötött együttműködési szerződést a Zserbóval és egy szállodalánccal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Portugieser csúcstalálkozó: Megvannak a jubileum győztesei
Április 23-án immár tizedik alkalommal szerveztek nemzetközi versenyt a portugieser…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >