Magazin: Megérkezett a Gustonette termékcsalád új tagja
Sikeres termékbemutatót tudhat maga mögött a Plusfood Hungary Kft. Az októberben Balatonbogláron, a Halker szervezésében megtartott nagyszabású partnertalálkozón a már ismert Gustonette termékeken túl a csoport legújabb tagjának, a Wellness színhús csirkemellcsíkoknak a kipróbálására is lehetősége nyílt az érdeklődőknek. Az új termék panírját többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag napraforgó-, len-, tök- és kölesmagok gazdagítják. Az olajos magvak fogyasztása köztudottan jótékony hatással van az emberi szervezetre, hiszen szerepet játszanak a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében, az agyi frissesség megtartásában, a sejtek növekedésében, mindemellett rengeteg vitamint tartalmaznak – erre a kedvező hatásra utal az új termék „Wellness” megnevezése is. A napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő egészségtudatos megközelítéssel összhangban az új termék – csakúgy, mint a termékcsalád többi tagja – olaj nélkül, sütőben is pár perc alatt elkészíthető.
A látogatók szívesen fogadták a fagyasztott és panírozott színhúskínálatban egyedülálló ízeket, és a változatosságot kínáló Gustonette termékek felhasználására ötleteket adó receptfüzetet is. A füzet a receptek leírásán túl az adagok átlagos beszerzési költségét és az ez alapján javasolt fogyasztói árat is tartalmazza, megkönnyítve ezáltal a vendéglátósoknak a menütervezést és a hatékony beszerzést, illetve felhasználást.
A partnertalálkozóra vásárláshoz kötött promócióval is készült a Plusfood Hungary Kft., és az eredmények alapján megállapítható, hogy az új Wellness goujon méltó tagja lesz a már ismert Texasi és Mexikói csirkeszárnyakból, illetve Tex-Mex és Thai csirkemellcsíkokból álló Gustonette csapatnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >