Magazin: Likőrhabosító
A molekuláris mixológia demokratizálásának is nevezhetnénk a Bols idén megjelent és év elején innovációs díjat is nyert termékét, a Foam Bolsot. Az ötlet hihetetlenül egyszerű (és sokkal bonyolultabb talán a megvalósítása sem lehetett): a két deciliteres kiszerelésű palackok tartalma egy – külön egyébként nem kapható – szerkezeten keresztül hab formájában érkezik a pohárba. A nagyon változatosan felhasználható termék ára nálunk bruttó 3500 forint – ebből kétliternyi likőrhab készíthető.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >