Magazin: Likőrhabosító
A molekuláris mixológia demokratizálásának is nevezhetnénk a Bols idén megjelent és év elején innovációs díjat is nyert termékét, a Foam Bolsot. Az ötlet hihetetlenül egyszerű (és sokkal bonyolultabb talán a megvalósítása sem lehetett): a két deciliteres kiszerelésű palackok tartalma egy – külön egyébként nem kapható – szerkezeten keresztül hab formájában érkezik a pohárba. A nagyon változatosan felhasználható termék ára nálunk bruttó 3500 forint – ebből kétliternyi likőrhab készíthető.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A Samsung AI Hybrid Cooling technológiával rendelkező hűtőszekrényeket mutat be a CES 2025 kiállításon
A Samsung a CES® 2025 kiállításon mutatja be legújabb, AI…
Tovább olvasom >2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >