Magazin: Látod? Nem látod? Na látod!
Aki látott már amerikai krimit, az biztosan tudja az országról, hogy minimum a rendőrei imádják a fánkot! Nos, nemcsak a rendőrök – a legtöbb amerikai szeret fánkot reggelizni. Erre az igényre aztán óriásláncok és független kis üzletek egyaránt épülnek.
Az utóbbiak közé tartozik a chicagói The Doughnut Vault, amelynek tulajdonosa nemcsak remek cukrász, de marketingesnek is ügyes. Koncepciója, legalábbis egy 21. századi nagyvárosban, több mint eredeti. Reggelente süt 600 darab fánkot, 8.30-kor kinyit, és ha elfogyott az aznapi adag, bezár – néha 9.30-kor. Állítólag szó sincs valamiféle mesterséges hiány keltéséről; Chicagóban könnyű jó fánkhoz jutni, de mégiscsak jó érzés, hogy a miénkhez nem annyira! Ha pedig ebből még jól meg is lehet élni, legyen a nap fennmaradó része az okos cukrászé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >