Magazin: Látod? Nem látod? Na látod!
Aki látott már amerikai krimit, az biztosan tudja az országról, hogy minimum a rendőrei imádják a fánkot! Nos, nemcsak a rendőrök – a legtöbb amerikai szeret fánkot reggelizni. Erre az igényre aztán óriásláncok és független kis üzletek egyaránt épülnek.
Az utóbbiak közé tartozik a chicagói The Doughnut Vault, amelynek tulajdonosa nemcsak remek cukrász, de marketingesnek is ügyes. Koncepciója, legalábbis egy 21. századi nagyvárosban, több mint eredeti. Reggelente süt 600 darab fánkot, 8.30-kor kinyit, és ha elfogyott az aznapi adag, bezár – néha 9.30-kor. Állítólag szó sincs valamiféle mesterséges hiány keltéséről; Chicagóban könnyű jó fánkhoz jutni, de mégiscsak jó érzés, hogy a miénkhez nem annyira! Ha pedig ebből még jól meg is lehet élni, legyen a nap fennmaradó része az okos cukrászé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >