Magazin: Konzervkoktél
Ha akarom, mindössze egy szellemes ötlet, amilyet napi tíz másik mellett olvashatunk az interneten, ha akarom, akkor viszont egy többfunkciós termék egy vendéglátóhelyen, jelesül a Continental Delicatessen nevű sydney-i bisztróbárban.
Amiről szó van: Martini koktél konzervdobozban! Kreatív önreklám: tele vannak a hírrel a szakmai és a közösségi weboldalak (és most már a magyar szaksajtóban is szerepel!). Jópofa merchandising eszköz, hiszen bizonyára megveszik ajándékba, elvitelre is. Minthogy előre elkészített kevert italról van szó, akár kényelmi bárterméknek is nevezhetjük, amelynek „csomagolása” a koktélos poharat is helyettesítheti – már ha abból indulunk ki, hogy az általunk is sokszor emlegetett extrém koktélkiszerelések között amúgy is előkelő helyen szerepel a konzervdoboz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Újra magyar Gault&Millau
8 év után visszatért, és újra Magyarországon teszteli az éttermeket…
Tovább olvasom >Változik a Balaton: nyolc éve befagyott, most rekordmeleget mérnek
Nyolc évvel ezelőtt a Balaton teljesen befagyott a hosszan tartó…
Tovább olvasom >Szállodai biztonság
A TP-Link és az MSZÉSZ 800 szálloda bevonásával végzett kutatást…
Tovább olvasom >