Magazin: Konyhai varázsceruza
Hol használható fel legjobban egy ceruzacsonk, amelynek a végében néhány növényvédőszer-mentes fűszernövénymag lett elrejtve? Hát persze, hogy egy profi konyhában! A Sprout (Hajtás) fantázianevű újrahasznosítható ceruza szembemegy a „használd, majd dobd el” trenddel, környezetbarát és káros anyagoktól mentes. Az Öko(szisz)téma blog híradása szerint a magokat tartalmazó kapszula a talajba és vizes közegbe kerülve feloldódik, és a benne található magok kihajtanak. A receptek, az írás és a receptírás szerelmesei a mai gasztronómiában divatos „házi fűszerkert” trendhez is igazodva például bazsalikomot, mentát, rozmaringot, kakukkfüvet, körömvirágot, de még koktélparadicsomot is termelhetnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: a SZÉP-kártya a nyarat követően sem lassít, szeptemberben közel 33,2 milliárd forintot költöttek az emberek, 7 százalékkal többet, mint tavaly
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Visszatér a Hooters: újra a legendás pincérnők adják a márka lényegét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Chez mélyhűtő!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

