Magazin: Konyhai varázsceruza
Hol használható fel legjobban egy ceruzacsonk, amelynek a végében néhány növényvédőszer-mentes fűszernövénymag lett elrejtve? Hát persze, hogy egy profi konyhában! A Sprout (Hajtás) fantázianevű újrahasznosítható ceruza szembemegy a „használd, majd dobd el” trenddel, környezetbarát és káros anyagoktól mentes. Az Öko(szisz)téma blog híradása szerint a magokat tartalmazó kapszula a talajba és vizes közegbe kerülve feloldódik, és a benne található magok kihajtanak. A receptek, az írás és a receptírás szerelmesei a mai gasztronómiában divatos „házi fűszerkert” trendhez is igazodva például bazsalikomot, mentát, rozmaringot, kakukkfüvet, körömvirágot, de még koktélparadicsomot is termelhetnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >