Magazin: Konyhai olajsajtoló
Minden olajos magból kinyerhető annak olajtartalma – ma nagy divat ezek használata a gasztronómiában (nemcsak különleges ízeket lehet produkálni velük, de nevük is jól mutat az étlapon).
A Tajvanban gyártott, steampunk stílusú, The Daily Expeller elnevezésű olajsajtoló gép ugyanolyan jól mutat egy felső kategóriájú bisztró pultján, akár egy jó nagy otthoni konyhában, a lényeg a tulaj szépérzéke és szofisztikált ízlése. A tajvani Cheng Kung Egyetem iparművészeti szakának diákjai által készített látványos szerkezet segítségével 10 dekányi magból 2 centnyi olaj nyerhető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >