Magazin: Konyhai olajsajtoló
Minden olajos magból kinyerhető annak olajtartalma – ma nagy divat ezek használata a gasztronómiában (nemcsak különleges ízeket lehet produkálni velük, de nevük is jól mutat az étlapon).
A Tajvanban gyártott, steampunk stílusú, The Daily Expeller elnevezésű olajsajtoló gép ugyanolyan jól mutat egy felső kategóriájú bisztró pultján, akár egy jó nagy otthoni konyhában, a lényeg a tulaj szépérzéke és szofisztikált ízlése. A tajvani Cheng Kung Egyetem iparművészeti szakának diákjai által készített látványos szerkezet segítségével 10 dekányi magból 2 centnyi olaj nyerhető.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >Fagylalttorta Disneylandben – A nap videója
Így készül a Miki egér torta a Disney Springs-i Amorette…
Tovább olvasom >