Magazin: Konyhai olajsajtoló
Minden olajos magból kinyerhető annak olajtartalma – ma nagy divat ezek használata a gasztronómiában (nemcsak különleges ízeket lehet produkálni velük, de nevük is jól mutat az étlapon).
A Tajvanban gyártott, steampunk stílusú, The Daily Expeller elnevezésű olajsajtoló gép ugyanolyan jól mutat egy felső kategóriájú bisztró pultján, akár egy jó nagy otthoni konyhában, a lényeg a tulaj szépérzéke és szofisztikált ízlése. A tajvani Cheng Kung Egyetem iparművészeti szakának diákjai által készített látványos szerkezet segítségével 10 dekányi magból 2 centnyi olaj nyerhető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >