Magazin: Kíváncsiság kontra sommelier
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  Lapunk februári számában a 2013-ban valószínűsíthető italtrendekkel foglalkoztunk, ezúttal az éttermek forgalmában a legnagyobb hányadot kitevő borral kapcsolatos várakozásokat bontjuk ki részletesebben. Csak a több szakember által is megfogalmazott előrejelzéseket emeltük ki – aligha kell mondanunk: ezek csak nagyon közvetve vonatkoznak Magyarországra.
- A fogyasztó keresi az általa még nem ismert vidékekről származó borokat;
 - Szűkül az éttermek borlapja;
 - Csökken a sommelier-k és a borkritikusok munkájának elismertsége;
 - A fogyasztót jobban meg lehet győzni a természetes, autentikus, valódi jelzőkkel, mint az ízek ígéretével;
 - A bor kevert italok alapanyagává is válik, és sok vendéglátóhelyen csapra kerül;
 - Kedveltebbek az édes borok; divatos a sherry, a vermut, a moscato;
 - Népszerűbbek lesznek a nyers pezsgők, akárcsak a jó minőségű asztali borok;
 - Az borlapok számos helyen digitális hordozóra kerülnek, a tableteken monitoron megjelennek a különféleképpen csoportosított információk.
 
Kapcsolódó cikkeink
			
				Még több cikk hasonló témában >			
                                
		További cikkeink
Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy Márton: újabb lépés a turizmus fejlesztésében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Átgondolt koncepció, letisztult stílus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

					
					
					