Magazin: Két konyhaberendezés egyazon forrásból
A sokféleségre, a különböző célcsoportok igényeinek kiszolgálására épül most már jó néhány vendéglátós koncepció Budapesten: hasonló elképzeléseket valósítanak meg a belvárosi Bábel tulajdonosai is. A fine dining étterem mellett Kiosk néven nyílt nemrégiben egy egyszerűbb és könnyen elérhető ételekre szakosodott bistro-pub.
Hogy a vendég a nouvelle cuisine vagy a bisztróétkezés szabályain belül eszik remek fogásokat, az csak kívülről nézve különbség, a szakács szempontjából a kihívás ugyanakkora – ehhez tökéletesen, profi gépekkel felszerelt konyhára van szükség. Mindkét vonalon a legjobbat nyújtani; a megfelelő gépparkot a lapjainkon etalonként már sokszor említett Coninvest Kft. építette be. A két hely osztozik az előkészítő helyiségeken és a raktárakon, viszont saját konyhával rendelkeznek, hiszen mindkét étterem ellátása különböző technológiai és gépesítési megoldásokat igényel. Ha már a Kiosk ürügyén írunk a jó konyhatervezésről, muszáj megemlítenünk, hogy az étteremben helyet kapott egy – egy nemrég megjelent rendelethez alkalmazkodva – egyedi kialakítású mosogatótér is. A nemsokára tovább bővülő komplexumban kenyér és finompékáru sütésére is alkalmas cukrászat is működik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >