Magazin: Jégkorszak 3.
A vendég élményt vár: a barman már nemcsak a koktélokat próbálja újra és újra megreformálni, hanem kreatív módon játszik a díszítéssel, és – az utóbbi egy-két évben – a jégkockák formázásával is. Az óriásjégkockák kultusza után most tartalmilag is változnak a kevert italok jócskán előtérbe került hűtőelemei: a jégfront előharcosaiként korábban már általunk is példaként említett chicagói bárokban a koktélok komponenseinek egy része eleve fagyasztásra kerül. Az ok: így az ital az első kortytól az utolsóig ugyanazon a hőfokon, ugyanazt azt ízélményt hozza.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >