Magazin: Jégkorszak 3.
A vendég élményt vár: a barman már nemcsak a koktélokat próbálja újra és újra megreformálni, hanem kreatív módon játszik a díszítéssel, és – az utóbbi egy-két évben – a jégkockák formázásával is. Az óriásjégkockák kultusza után most tartalmilag is változnak a kevert italok jócskán előtérbe került hűtőelemei: a jégfront előharcosaiként korábban már általunk is példaként említett chicagói bárokban a koktélok komponenseinek egy része eleve fagyasztásra kerül. Az ok: így az ital az első kortytól az utolsóig ugyanazon a hőfokon, ugyanazt azt ízélményt hozza.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >