Magazin: Jégkorszak 3.
A vendég élményt vár: a barman már nemcsak a koktélokat próbálja újra és újra megreformálni, hanem kreatív módon játszik a díszítéssel, és – az utóbbi egy-két évben – a jégkockák formázásával is. Az óriásjégkockák kultusza után most tartalmilag is változnak a kevert italok jócskán előtérbe került hűtőelemei: a jégfront előharcosaiként korábban már általunk is példaként említett chicagói bárokban a koktélok komponenseinek egy része eleve fagyasztásra kerül. Az ok: így az ital az első kortytól az utolsóig ugyanazon a hőfokon, ugyanazt azt ízélményt hozza.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >