Magazin: Higiénia 2013
A mosdóhigiéniai eszközök gyártói évtizedek óta tisztában vannak azzal, hogy a vendéglátóhelyi illemhelyen a vendégnek az adja a legnagyobb komfortérzetet, ha nem kell semmihez hozzáérnie – és így van ezzel a legelőkelőbb étterem mosdójában is. Ez motiválta a Tork termékfejlesztőit abban, hogy a Tork Elevation higiéniai rendszer részeként megalkossák a szenzoros habszappan-adagolót. Az új eszközt a „világpremierrel” egy időben mutatja be a cég Magyarországon.
A forgalmazó a habszappan-adagolót az exkluzív mosdókba ajánlja elsősorban. A nagy kapacitású rendszer rendkívül költséghatékony: az egyszer használatos flakonból 2500 adag habot lehet kipumpálni, és egyetlen elemkészlettel 90 ezer adag válik elérhetővé. Az már szinte magától értetődik, hogy a műanyag flakon újrahasznosítható, tartalma pedig nemcsak kézkímélő, de EU környezetvédelmi ökocímkével is rendelkezik. (x)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >