Magazin: Hibridek kora
Aligha kelt a cronutéhoz hasonló hype-ot az új hibrid édesség, a cruffin, de a trendet konstatálnunk kell: a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak az egyik markáns iránya a sikeres, kedvelt édességfajták házasítása lett. A San Franciscó-i Mr Holmes Bakehouse feltehetően meg sem próbálná letagadni, hogy Ansel nálunk is megénekelt, világsikeres süteménye adta az inspirációt, főleg, mert deklarált terveikben a croissant és a muffin keverékével a cronut sikerét kívánják megismételni. A cruffint a „példaképtől” igencsak megkülönbözteti a tény, hogy gyárilag végtelen a töltelékek lehetséges választéka.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Turizmus 2024 decemberében: növekvő vendégforgalom, eltérő regionális trendek
2024 decemberében a magyarországi turisztikai szálláshelyek vendégforgalma jelentős növekedést mutatott…
Tovább olvasom >Újra magyar Gault&Millau
8 év után visszatért, és újra Magyarországon teszteli az éttermeket…
Tovább olvasom >Változik a Balaton: nyolc éve befagyott, most rekordmeleget mérnek
Nyolc évvel ezelőtt a Balaton teljesen befagyott a hosszan tartó…
Tovább olvasom >