Magazin: Hibridek kora
Aligha kelt a cronutéhoz hasonló hype-ot az új hibrid édesség, a cruffin, de a trendet konstatálnunk kell: a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak az egyik markáns iránya a sikeres, kedvelt édességfajták házasítása lett. A San Franciscó-i Mr Holmes Bakehouse feltehetően meg sem próbálná letagadni, hogy Ansel nálunk is megénekelt, világsikeres süteménye adta az inspirációt, főleg, mert deklarált terveikben a croissant és a muffin keverékével a cronut sikerét kívánják megismételni. A cruffint a „példaképtől” igencsak megkülönbözteti a tény, hogy gyárilag végtelen a töltelékek lehetséges választéka.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyenceknek és gasztroélmény-vadászoknak rendez a VakVarjú étteremcsalád különleges…
Tovább olvasom >