Magazin: Hibridek kora
Aligha kelt a cronutéhoz hasonló hype-ot az új hibrid édesség, a cruffin, de a trendet konstatálnunk kell: a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak az egyik markáns iránya a sikeres, kedvelt édességfajták házasítása lett. A San Franciscó-i Mr Holmes Bakehouse feltehetően meg sem próbálná letagadni, hogy Ansel nálunk is megénekelt, világsikeres süteménye adta az inspirációt, főleg, mert deklarált terveikben a croissant és a muffin keverékével a cronut sikerét kívánják megismételni. A cruffint a „példaképtől” igencsak megkülönbözteti a tény, hogy gyárilag végtelen a töltelékek lehetséges választéka.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >