Magazin: Hibridek kora
Aligha kelt a cronutéhoz hasonló hype-ot az új hibrid édesség, a cruffin, de a trendet konstatálnunk kell: a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak az egyik markáns iránya a sikeres, kedvelt édességfajták házasítása lett. A San Franciscó-i Mr Holmes Bakehouse feltehetően meg sem próbálná letagadni, hogy Ansel nálunk is megénekelt, világsikeres süteménye adta az inspirációt, főleg, mert deklarált terveikben a croissant és a muffin keverékével a cronut sikerét kívánják megismételni. A cruffint a „példaképtől” igencsak megkülönbözteti a tény, hogy gyárilag végtelen a töltelékek lehetséges választéka.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >Földünk kincsei – A nap videója
Láttunk már földbe süllyeszthető italhűtőket, de a német Biersafe -nél…
Tovább olvasom >