Magazin: Gundel Károly-díj-átadó díszebéd
Helyszínbejárást tartottak az MVI illetékes vezetői az Öböl Ház Rendezvényközpontban, ahol november 22-én kerül megrendezésre a Gundel Károly-díj-átadó díszebéd. A rendezvény eszmeiségét ebben az évben Gundel János halálának 100. évfordulója adja, az ételek és a menüsor is ennek megfelelően kerülnek kialakításra. 10 séf és két cukrász örömmel vállalták el a felkérést az alkalomra; augusztus végén sorsolás útján derül ki, melyikük milyen ételfajtával kápráztatja majd el a vendégeket. Akik tehát elfogadták az ipartestület felkérését:
• Ádám Csaba és Kiss Sándor, Olimpia étterem
• Kalas László és Ortó Gyula, Öböl Rendezvényház
• Kiripolszki István, Kogart
• Kovács Árpád, Vár a Speiz
• Mancsika János, Macok Bistro (Eger)
• Székelyi András, Gottwald Hotel
• Szűcs Árpád, Four Seasons
• Ványi László, Thermal Hotel Visegrád
• Volentér István, Walter Vendéglő
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >