Magazin: Gundel Károly-díj-átadó díszebéd
Helyszínbejárást tartottak az MVI illetékes vezetői az Öböl Ház Rendezvényközpontban, ahol november 22-én kerül megrendezésre a Gundel Károly-díj-átadó díszebéd. A rendezvény eszmeiségét ebben az évben Gundel János halálának 100. évfordulója adja, az ételek és a menüsor is ennek megfelelően kerülnek kialakításra. 10 séf és két cukrász örömmel vállalták el a felkérést az alkalomra; augusztus végén sorsolás útján derül ki, melyikük milyen ételfajtával kápráztatja majd el a vendégeket. Akik tehát elfogadták az ipartestület felkérését:
• Ádám Csaba és Kiss Sándor, Olimpia étterem
• Kalas László és Ortó Gyula, Öböl Rendezvényház
• Kiripolszki István, Kogart
• Kovács Árpád, Vár a Speiz
• Mancsika János, Macok Bistro (Eger)
• Székelyi András, Gottwald Hotel
• Szűcs Árpád, Four Seasons
• Ványi László, Thermal Hotel Visegrád
• Volentér István, Walter Vendéglő
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >