Magazin: Frisset, finomat, de gyorsan ám
Frissen, a vendég előtt préselt gyümölcslé egy nem az erre specializálódott vendéglátóhelyen, minimális hely- és munkaigénnyel – együtt mindez elképzelhetetlen volt eddig. A megoldás a New York-i Organic Avenue lébárlánc szakemberei által megalkotott kis présgépben rejlik, amely speciális zacskókba szeletelt/vágott/darált és csomagolt gyümölcsből, zöldségből préseli ki azok levét. Azaz az organikus alapanyagokból készülő termék a convenience kategóriába tartozik, tehát a minőségi alapanyagok kiválasztása, tisztítása, előkészítése nem a konyhában történik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >