Magazin: Frisset, finomat, de gyorsan ám
Frissen, a vendég előtt préselt gyümölcslé egy nem az erre specializálódott vendéglátóhelyen, minimális hely- és munkaigénnyel – együtt mindez elképzelhetetlen volt eddig. A megoldás a New York-i Organic Avenue lébárlánc szakemberei által megalkotott kis présgépben rejlik, amely speciális zacskókba szeletelt/vágott/darált és csomagolt gyümölcsből, zöldségből préseli ki azok levét. Azaz az organikus alapanyagokból készülő termék a convenience kategóriába tartozik, tehát a minőségi alapanyagok kiválasztása, tisztítása, előkészítése nem a konyhában történik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tele ízzel, ritmussal és tradícióval nyitott meg a Paprika Revue House
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Siófok volt a legnépszerűbb úti cél az idén nyáron is
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >2026-ban újra SIRHA Budapest – Magyar Pizza Bajnoksággal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >