Magazin: Frisset, finomat, de gyorsan ám
Frissen, a vendég előtt préselt gyümölcslé egy nem az erre specializálódott vendéglátóhelyen, minimális hely- és munkaigénnyel – együtt mindez elképzelhetetlen volt eddig. A megoldás a New York-i Organic Avenue lébárlánc szakemberei által megalkotott kis présgépben rejlik, amely speciális zacskókba szeletelt/vágott/darált és csomagolt gyümölcsből, zöldségből préseli ki azok levét. Azaz az organikus alapanyagokból készülő termék a convenience kategóriába tartozik, tehát a minőségi alapanyagok kiválasztása, tisztítása, előkészítése nem a konyhában történik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Gourmet pizza
A cím nem néhány innovatív étteremtulajdonos termékfejlesztési próbálkozására utal: az…
Tovább olvasom >Egyedülálló ökoturisztikai attrakció lesz a hortobágyi madárszínház
A Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára szerint olyan ökoturisztikai attrakció…
Tovább olvasom >MTÜ: a magyar turizmus a nemzetközi figyelem középpontjába kerülhet
A magyar EU-elnökség kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a magyar…
Tovább olvasom >