Magazin: Frisset, finomat, de gyorsan ám
Frissen, a vendég előtt préselt gyümölcslé egy nem az erre specializálódott vendéglátóhelyen, minimális hely- és munkaigénnyel – együtt mindez elképzelhetetlen volt eddig. A megoldás a New York-i Organic Avenue lébárlánc szakemberei által megalkotott kis présgépben rejlik, amely speciális zacskókba szeletelt/vágott/darált és csomagolt gyümölcsből, zöldségből préseli ki azok levét. Azaz az organikus alapanyagokból készülő termék a convenience kategóriába tartozik, tehát a minőségi alapanyagok kiválasztása, tisztítása, előkészítése nem a konyhában történik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >