Magazin: Forradalmi változás a mosdóhigiéniában
A vendéglátóhelyi kézmosás legkritikusabb pontja a kéztörlés, illetve -szárítás – ez az a folyamat, ami talán a legtöbbet elmond egy étterem, szórakozóhely minőségéről. Megszületett azonban az
eszköz, ami praktikusan leegyszerűsíti ezt a fázist, és emellett
tökéletesen megfelel a 21. századi vendég mind a higiéniát, mind
a fenntarthatóságot illető elvárásainak.
A Dyson Airblade termékei eddig is különleges szintet képvisel-
tek a kézszárítók között, a világ minden táján egy időben – 2013
februárjában – piacra kerülő legújabb generációjuk azonban egy-
fajta paradigmaváltást is hozhat a közösségi mosdók higiéniájának
területén. Az új termék ugyanis mind a kézmosó, mind a kézszárító eszközök feladatát ellátja.
A környezetvédelmet fontos ügyként kezelő angol cégnek e fejlesztését is a zöld attitűd jellemzi. A szakmának most bemutatott duplafunkciós Dyson Airblade termékek kettős szerepük ellenére is
ugyanolyan gyorsak, mint „elődeik”: 9-12 másodperc alatt szárítanak, azaz energiatakarékosak és a beépített HEPA filterrel baktériummentesen szárítanak.
A termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Momenti Hungary Kft., további információk:
www.dysonshop.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Új irányt vesz az Auchan: kisebb boltokkal lépne szintet a hipermarketlánc
Az Auchan Magyarország új stratégiát hirdetett: a következő években kisebb…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >