Magazin: Felvizezett luxusmenü
A Los Angeles-i Ray's & Stark étterem és bár egész koncepciót épít az ásványvízre; korábban is hallottunk már az ásványvíz-sommelier intézményéről, de náluk a „szakember” munkáját egy 45 oldalas víz-lap is segíti. Ebben részletesen, származási hely szerint csoportosítva bemutatják azt a húsz fajta ásványvizet, amit 8-16 USD közötti áron rendelhet meg a vendég (nem valami demagógiától vezérelve, inkább, hogy fővárosi csúcséttermeink déli menüáraihoz tudjuk hasonlítani, lefordítjuk az összeget forintra: 1800-3600 Ft). Ezek csak „egyszerű” vizek, nem a kategória extrém elemei, az olcsóbbak között ott van még az Evian, S. Pellegrino és a Perrier is. Érdekesebb, hogy melléjük az étterem 12 fogásos kóstolómenüt is kínál. Mondja még valaki, hogy az étterembiznisz csak a tökéletes ételről szól!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >Catering a köbön – A nap videója
Szakácsok és pincérek csapata készít és szolgál fel naponta háromszor…
Tovább olvasom >Balatoni szállásárak 2025-ben: mérsékelt drágulás, de a főszezon még hozhat meglepetéseket
Ahogy közeledik a hosszú hétvége és az előszezon, egyre többen…
Tovább olvasom >