Magazin: Étteremkoncepciókat keres a Hilton
Partnerkapcsolatot kínál a Hilton-csoport a világ vendéglátósainak; ennek alapfeltétele „mindössze” egy sikeresnek ígérkező koncepció prezentálása. És hogy a próbálkozóknak nem „egy a tízezerből” típusú válogatáson kell részt venniük, azt az üzletcsoport nagysága bizonyítja. Ugyanis 84 országban 10 brand név alatt közel 3800 szállodát üzemeltetnek; sok új koncepcióra van szükségük – a hírek szerint a következő 3 évben 500 éttermet kívánnak megújítani.
A jelentkezők feltöltik elképzeléseiket, fotóikat és más, fontosnak tartott információkat a projekthez készített www.hiltonrestaurantconcepts.com honlapra, a koncepciót az esetleges üzletben csak közvetítő szerepet vállaló cégcsoport ezek ellenőrzése után ajánlja fel ugyanitt szállodatulajdonos partnereinek. A Hilton nemcsak csúcséttermekben gondolkodik, hiszen különféle pozicionálású szállodáikban különféle árfekvésűek az éttermek is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >