Magazin: Edd meg, ha-jó
Navigare necesse est (hajózni muszáj), tartja a latin mondás, és enni is muszáj közben, tesszük hozzá mi. Nos, a legjobb üzleti érzékű éttermi menedzserek is megemelhetik kalapjukat az idahói Coeur d’Alene tavon működő The Buoy (Bója) nevű hajó-étterem működtetőinek vállalkozó szelleme előtt. A két fiatal szakács alaposan – a gasztronómiában ma divatos szóval élve – újragondolta a food truck koncepciót, és a kis hajókkal, nyaralókkal teli üdülőhelyen vízre bocsátotta konyháját. Nem gyorséttermi, inkább fast casual-színvonalú kínálat az övék, persze kizárólag elvitelre: a fiúk előre „félkészített” alapanyagokból rakják össze friss szendvicseiket, tacóikat, burgereiket. Azt mondják, potenciális vásárlóik az első hetekben kissé bizalmatlanok voltak, végül az étel minősége győzte meg őket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >