Magazin: Edd meg, ha-jó
Navigare necesse est (hajózni muszáj), tartja a latin mondás, és enni is muszáj közben, tesszük hozzá mi. Nos, a legjobb üzleti érzékű éttermi menedzserek is megemelhetik kalapjukat az idahói Coeur d’Alene tavon működő The Buoy (Bója) nevű hajó-étterem működtetőinek vállalkozó szelleme előtt. A két fiatal szakács alaposan – a gasztronómiában ma divatos szóval élve – újragondolta a food truck koncepciót, és a kis hajókkal, nyaralókkal teli üdülőhelyen vízre bocsátotta konyháját. Nem gyorséttermi, inkább fast casual-színvonalú kínálat az övék, persze kizárólag elvitelre: a fiúk előre „félkészített” alapanyagokból rakják össze friss szendvicseiket, tacóikat, burgereiket. Azt mondják, potenciális vásárlóik az első hetekben kissé bizalmatlanok voltak, végül az étel minősége győzte meg őket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >