Magazin: Edd meg, ha-jó
Navigare necesse est (hajózni muszáj), tartja a latin mondás, és enni is muszáj közben, tesszük hozzá mi. Nos, a legjobb üzleti érzékű éttermi menedzserek is megemelhetik kalapjukat az idahói Coeur d’Alene tavon működő The Buoy (Bója) nevű hajó-étterem működtetőinek vállalkozó szelleme előtt. A két fiatal szakács alaposan – a gasztronómiában ma divatos szóval élve – újragondolta a food truck koncepciót, és a kis hajókkal, nyaralókkal teli üdülőhelyen vízre bocsátotta konyháját. Nem gyorséttermi, inkább fast casual-színvonalú kínálat az övék, persze kizárólag elvitelre: a fiúk előre „félkészített” alapanyagokból rakják össze friss szendvicseiket, tacóikat, burgereiket. Azt mondják, potenciális vásárlóik az első hetekben kissé bizalmatlanok voltak, végül az étel minősége győzte meg őket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >