Magazin: Ebből lánc lesz!
Az úgynevezett bacery café (pékség és kávézó „keveréke”) kategóriába tartozik a Budapesten február közepén nyílt BITE bakery café, egy tervezett lánc első egysége. Hogy ezúttal valóban van esély a merész tervek megvalósítására, arra a széles körű piackutatáson és a jól adaptált tengerentúli ötleteken túl nemcsak a Széchenyi Tőkebefektetési Alap 49 millió forintos befektetési támogatása lehet biztosíték, hanem az is, hogy az üzemeltetők hatékonyan tudják kihasználni a tulajdonos cégcsoport tevékenységi köre nyújtotta szinergiákat; ugyanis a BITE éttermekben működő gépek nagy részét a Thermotechnika cégcsoport gyártja és szervizeli majd.
Termékeik a helyszínen frissen dagasztott tésztából készülnek, az alkalmazottak a vendégek szeme láttára formázzák, ízesítik és sütik készre azokat – ez a koncepció a világ gazdagabbik felén egyre elterjedtebb. A BITE kínálatának legfőbb elemei – ahogy arról már a sajtó hírt adott – a különféleképpen ízesített és „dekorált” perecek, valamint az édes tekercsek, külön érdekesség itthon a csapolt joghurt. Az interneten olvasható kritikák szerint az igazán jó minőséget a tekercsek képviselik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >