Magazin: Ebből lánc lesz!
Az úgynevezett bacery café (pékség és kávézó „keveréke”) kategóriába tartozik a Budapesten február közepén nyílt BITE bakery café, egy tervezett lánc első egysége. Hogy ezúttal valóban van esély a merész tervek megvalósítására, arra a széles körű piackutatáson és a jól adaptált tengerentúli ötleteken túl nemcsak a Széchenyi Tőkebefektetési Alap 49 millió forintos befektetési támogatása lehet biztosíték, hanem az is, hogy az üzemeltetők hatékonyan tudják kihasználni a tulajdonos cégcsoport tevékenységi köre nyújtotta szinergiákat; ugyanis a BITE éttermekben működő gépek nagy részét a Thermotechnika cégcsoport gyártja és szervizeli majd.
Termékeik a helyszínen frissen dagasztott tésztából készülnek, az alkalmazottak a vendégek szeme láttára formázzák, ízesítik és sütik készre azokat – ez a koncepció a világ gazdagabbik felén egyre elterjedtebb. A BITE kínálatának legfőbb elemei – ahogy arról már a sajtó hírt adott – a különféleképpen ízesített és „dekorált” perecek, valamint az édes tekercsek, külön érdekesség itthon a csapolt joghurt. Az interneten olvasható kritikák szerint az igazán jó minőséget a tekercsek képviselik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >