Magazin: Didibár didik nélkül?
Eddig képmutatónak tartottuk a Hooters „breastaurant” lánc (az étterem nevét egy népszerű amerikai filmben hallható fordítás után a hazai sajtó két évtizede didibárként magyarítja) működtetőinek nyilatkozatát, miszerint a Hootersekben családok számára is elfogadható szolgáltatást szeretnének nyújtani. Most úgy tűnik, hogy valóban gondolkodnak a koncepció kiterjesztésén: a floridai Tampában nemsokára sült csirkére, alapvetően a Hooters csirkeszárny fogására építő, fast casual stílusú étterem nyílik Hoot néven, állig felöltözött felszolgálókkal. Az amerikai óriásvállalkozások nem szoktak átgondolatlanul ilyen lépéseket megtenni, a breastaurant koncepció sikere, új láncok (Tilted Kilt, Twin Peaks) terjeszkedése mellett mégis elgondolkodtató, mire alapozták a döntést, hogy száz, csirkeszárnyra fókuszáló étteremlánc mellé versenybe állítanak egy százegyediket. Szerintünk az ötletgazdáknak a részvényesek megnyugtatására belátható időn belül meg kell válaszolniuk a kérdést: szárnyát vagy mellét?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >