Magazin: Didibár didik nélkül?
Eddig képmutatónak tartottuk a Hooters „breastaurant” lánc (az étterem nevét egy népszerű amerikai filmben hallható fordítás után a hazai sajtó két évtizede didibárként magyarítja) működtetőinek nyilatkozatát, miszerint a Hootersekben családok számára is elfogadható szolgáltatást szeretnének nyújtani. Most úgy tűnik, hogy valóban gondolkodnak a koncepció kiterjesztésén: a floridai Tampában nemsokára sült csirkére, alapvetően a Hooters csirkeszárny fogására építő, fast casual stílusú étterem nyílik Hoot néven, állig felöltözött felszolgálókkal. Az amerikai óriásvállalkozások nem szoktak átgondolatlanul ilyen lépéseket megtenni, a breastaurant koncepció sikere, új láncok (Tilted Kilt, Twin Peaks) terjeszkedése mellett mégis elgondolkodtató, mire alapozták a döntést, hogy száz, csirkeszárnyra fókuszáló étteremlánc mellé versenybe állítanak egy százegyediket. Szerintünk az ötletgazdáknak a részvényesek megnyugtatására belátható időn belül meg kell válaszolniuk a kérdést: szárnyát vagy mellét?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >Kraftsör Magyarország Tortájából!
Tavaly is elkészült a Magyarország Tortája ihlette kraftsör, amely az…
Tovább olvasom >Okostányér
Idén megduplázódott az Okostányér® Országos Diák Tudáspróbára jelentkezők száma, 233…
Tovább olvasom >