Magazin: Cash vagy kártya?
Bár az USA-ban a válság okán közel sem csökkent akkora mértékben a vendéglátóhelyek forgalma, mint például nálunk (sőt, sok szakmai elemző szerint már lassan megkezdődött a kilábalás), az ottani kollégák is folyamatosan küzdenek a recesszióval. Mostanában – a védekezés egyik formájaként – jó néhány étterem, café, pizzéria nem fogadja el a bankkártyákat. Az intézkedést, bár nem szeretik, a vendégek jó része megérti. Az amúgy is mind kisebb haszon mértékét ugyanis a kártyatársaságok átlag 5 százalékos jutaléka meglehetősen erősen csökkenti.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy Márton: újabb lépés a turizmus fejlesztésében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Átgondolt koncepció, letisztult stílus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

					
					
					