Magazin: Borok és szinergiák II.
Állandó minőségű, megfizethető, jó borok készítését tartja az Ostoros-Novaj Bor Zrt. elsődleges feladatának Soltész Gábor és Soltész Gergő – apa és fia. A 25 éve működő vállalkozás többségi tulajdonosai hosszú távú, tudatos márkaépítésben gondolkodnak.
Cikksorozatunk II. részében Soltész Gergő pár rövid személyes kérdésre válaszol, bemutatjuk a Zrt. néhány sikerborát, majd ajánlunk a pince legnépszerűbb tételeiből.
Mire a legbüszkébb a világon?
A fiaimra.
Mennyit dolgozik egy nap:
11 órát.
Hogyan reagál a kudarcra?
Rosszul.
Hová szeretne eljutni, ahol még nem járt?
Új-Zélandra.
Melyik borát vinné megmutatni az ottani kollégáknak?
Az Egri Csillagot – és elmondanám a történetét!
Szereti a fröccsöt?
Igen, és a sört is.
Mit nem szeret?
A rossz borokat és az őszintétlenséget.
Melyik a kedvenc étterme?
A Bock Bisztró és a Laci konyha.
Mit kóstolna szívesen, amit eddig nem?
Sokféle rizlinget egy rajnai túrán.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >