Magazin: Black is beautiful
Tán fél év sem jutott a „csúcson” a szivárványszínű bageleknek, lattéknak és grillezett sajtoknak, már el is homályosította őket a fekete trendje. A cukrászok világában az év egyik legnagyobb durranása kétségkívül a fekete fagylalt New Yorkból induló divatja volt. Nick Morgenstern, egy népszerű cukrászüzlet tulajdonosa kezdte el kutatni a kókuszdió héjából készülő, az élelmiszeriparban is használt aktív szén cukrászati alkalmazásának lehetőségét. Először megalkotta „a világ legfeketébb csokoládéját”, majd fagylaltba keverte a némi keresgélés után végül megfelelőnek ítélt kókuszhamut.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MTÜ: ismét pályázhatnak egymillió forintos támogatásra a vidéki éttermek
December 4-ig pályázhatnak egymillió forintos támogatásra azok a vidéki éttermek,…
Tovább olvasom >Rekord számú vendégmegkeresést kezeltek a Tourinform irodák az idei év első három negyedévében
A Tourinform irodák idén szeptemberig több mint 1,5 millió vendégmegkeresést…
Tovább olvasom >Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy…
Tovább olvasom >