Magazin: Black is beautiful
Tán fél év sem jutott a „csúcson” a szivárványszínű bageleknek, lattéknak és grillezett sajtoknak, már el is homályosította őket a fekete trendje. A cukrászok világában az év egyik legnagyobb durranása kétségkívül a fekete fagylalt New Yorkból induló divatja volt. Nick Morgenstern, egy népszerű cukrászüzlet tulajdonosa kezdte el kutatni a kókuszdió héjából készülő, az élelmiszeriparban is használt aktív szén cukrászati alkalmazásának lehetőségét. Először megalkotta „a világ legfeketébb csokoládéját”, majd fagylaltba keverte a némi keresgélés után végül megfelelőnek ítélt kókuszhamut.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef Fb-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Pillepalack üvegből
A Diageo szeptemberben a London Design Festivalon mutatta be a…
Tovább olvasom >