Magazin: Black is beautiful
Tán fél év sem jutott a „csúcson” a szivárványszínű bageleknek, lattéknak és grillezett sajtoknak, már el is homályosította őket a fekete trendje. A cukrászok világában az év egyik legnagyobb durranása kétségkívül a fekete fagylalt New Yorkból induló divatja volt. Nick Morgenstern, egy népszerű cukrászüzlet tulajdonosa kezdte el kutatni a kókuszdió héjából készülő, az élelmiszeriparban is használt aktív szén cukrászati alkalmazásának lehetőségét. Először megalkotta „a világ legfeketébb csokoládéját”, majd fagylaltba keverte a némi keresgélés után végül megfelelőnek ítélt kókuszhamut.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >