Magazin: Az illatos bor művésze II.
Frittmann János irodája tele van a boraiért, szakmai teljesítményéért kapott oklevelekkel és serlegekkel. Pedig 10 éve a Kunsági borvidék nevét hallva, ahol mindig is élt és dolgozott, sok kollégája csak fensőségesen legyintett. Ma nem tennék!
Folytatjuk tegnap kezdett interjúnkat Frittmann Jánossal. Ezúttal néhány személyes kérdésre ad gyors válaszokat, és a legnépszerűbb borai közül ajánl néhányat olvasóinknak.
– Mire a legbüszkébb az életben?
A gyerekeimre.
– Mi jut eszébe ébredéskor reggelente?
A napi teendők.
– Mennyit dolgozik egy nap?
8-10 órát – gyakran hétvégén is.
– Hová szeretne eljutni?
Új-zélandi, ausztrál borászatokba.
– Fehér vagy vörös?
Egyértelműen fehér!
– Milyen borát vinné ajándékba az ottani kollégáknak?
A fahordós ezerjót.
– Szereti a fröccsöt?
Apám szerette nagyon, én csak melegben iszom.
– És a sört?
Azt nem.
– Milyen ételeket szeret?
A bélszínt és a magyaros fogásokat.
– Mi a hobbija?
Szeretek römizni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >