Magazin: Az illatos bor művésze II.
Frittmann János irodája tele van a boraiért, szakmai teljesítményéért kapott oklevelekkel és serlegekkel. Pedig 10 éve a Kunsági borvidék nevét hallva, ahol mindig is élt és dolgozott, sok kollégája csak fensőségesen legyintett. Ma nem tennék!
Folytatjuk tegnap kezdett interjúnkat Frittmann Jánossal. Ezúttal néhány személyes kérdésre ad gyors válaszokat, és a legnépszerűbb borai közül ajánl néhányat olvasóinknak.
– Mire a legbüszkébb az életben?
A gyerekeimre.
– Mi jut eszébe ébredéskor reggelente?
A napi teendők.
– Mennyit dolgozik egy nap?
8-10 órát – gyakran hétvégén is.
– Hová szeretne eljutni?
Új-zélandi, ausztrál borászatokba.
– Fehér vagy vörös?
Egyértelműen fehér!
– Milyen borát vinné ajándékba az ottani kollégáknak?
A fahordós ezerjót.
– Szereti a fröccsöt?
Apám szerette nagyon, én csak melegben iszom.
– És a sört?
Azt nem.
– Milyen ételeket szeret?
A bélszínt és a magyaros fogásokat.
– Mi a hobbija?
Szeretek römizni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >