Magazin: A nyár hideg csodái voltak
Nincs hideg kólám, söröm – ennél lehangolóbbat aligha mondhat egy vendéglátós nyáron a szomjas vendégnek. Az viszont mindkét felet feldobhatja, ha így folytathatja: de 2 perc alatt csinálok magának! Ebben segít a a Blitz Chiller nevű tavasszal piacra került szerkezet, amely némi jég és víz segítségével ennyi idő alatt hűt le egy 25 CO fokos italos dobozt 3 CO-ra, de 4 perc alatt megteszi ezt egy 0,33-as sörösüveggel is. Az italt fektetve kell a készülékbe helyezni, ami meghatározott ideig forgatja azt, de a szénsavas üdítő vagy sör ettől még kinyitáskor nem fog spriccelni. Csodák persze nincsenek, a Blitz Chillert nem lehet a vízparton egy strandtáskából előhúzva működtetni, hiszen elektromos árammal működik. Hogy mi mindenre lehet ilyesmit egy vendéglátóhelyen, vagy annak közelében használni, arra nyilván mindenkinek rögtön van fél tucat ötlete. Mi arra hívnánk inkább fel a figyelmet, mennyire látványos tud lenni egy palack vagy doboz ilyen hűtése, különösen „vészhelyzetekben”.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >