Magazin: A nyár hideg csodái voltak
Nincs hideg kólám, söröm – ennél lehangolóbbat aligha mondhat egy vendéglátós nyáron a szomjas vendégnek. Az viszont mindkét felet feldobhatja, ha így folytathatja: de 2 perc alatt csinálok magának! Ebben segít a a Blitz Chiller nevű tavasszal piacra került szerkezet, amely némi jég és víz segítségével ennyi idő alatt hűt le egy 25 CO fokos italos dobozt 3 CO-ra, de 4 perc alatt megteszi ezt egy 0,33-as sörösüveggel is. Az italt fektetve kell a készülékbe helyezni, ami meghatározott ideig forgatja azt, de a szénsavas üdítő vagy sör ettől még kinyitáskor nem fog spriccelni. Csodák persze nincsenek, a Blitz Chillert nem lehet a vízparton egy strandtáskából előhúzva működtetni, hiszen elektromos árammal működik. Hogy mi mindenre lehet ilyesmit egy vendéglátóhelyen, vagy annak közelében használni, arra nyilván mindenkinek rögtön van fél tucat ötlete. Mi arra hívnánk inkább fel a figyelmet, mennyire látványos tud lenni egy palack vagy doboz ilyen hűtése, különösen „vészhelyzetekben”.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >