Magazin: A gasztrokaland folytatódik
Az MVI roadshow-típusú gasztrotúráinak sorozata a nyár elején is folytatódott. Ezeket a különleges ebédeket a résztvevők nemcsak kapcsolatépítésre alkalmas, de szakmai tapasztalatszerzésként is értékelhető eseményeknek tartják.
A túra állomásain, ahogy azt már jeleztük, a tagok jól prosperáló, vagy éppen a közelmúltban nyílt, sokat ígérő helyeket látogatnak meg, amelyek rendszerint speciális menüsort ajánlanak az illusztris kollégáknak. A remek programokhoz idővel egyre többen csatlakoztak.
Májusban a La Perle Noire vendégei voltunk – a viszonylag fiatal, de már sok hazai szakmai elismerést begyűjtő étteremben Koncz László séf élményszámba menő fogásait élvezhettük. Júniusban a Four Seasons Hotelben működő Kollázs Brasserie & Bar konyhafőnöke készített ételsort a megjelenteknek Szűcs Árpád cukrász közreműködésével.
Az ipartestület FB-oldalán is meghirdetett ebédekhez bárki csatlakozhat. //
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB oldalán találtuk, és persze…
Tovább olvasom >MTÜ: ismét pályázhatnak egymillió forintos támogatásra a vidéki éttermek
December 4-ig pályázhatnak egymillió forintos támogatásra azok a vidéki éttermek,…
Tovább olvasom >