Magazin: A gasztrokaland folytatódik
Az MVI roadshow-típusú gasztrotúráinak sorozata a nyár elején is folytatódott. Ezeket a különleges ebédeket a résztvevők nemcsak kapcsolatépítésre alkalmas, de szakmai tapasztalatszerzésként is értékelhető eseményeknek tartják.
A túra állomásain, ahogy azt már jeleztük, a tagok jól prosperáló, vagy éppen a közelmúltban nyílt, sokat ígérő helyeket látogatnak meg, amelyek rendszerint speciális menüsort ajánlanak az illusztris kollégáknak. A remek programokhoz idővel egyre többen csatlakoztak.
Májusban a La Perle Noire vendégei voltunk – a viszonylag fiatal, de már sok hazai szakmai elismerést begyűjtő étteremben Koncz László séf élményszámba menő fogásait élvezhettük. Júniusban a Four Seasons Hotelben működő Kollázs Brasserie & Bar konyhafőnöke készített ételsort a megjelenteknek Szűcs Árpád cukrász közreműködésével.
Az ipartestület FB-oldalán is meghirdetett ebédekhez bárki csatlakozhat. //
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Egyedülálló ökoturisztikai attrakció lesz a hortobágyi madárszínház
A Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára szerint olyan ökoturisztikai attrakció…
Tovább olvasom >MTÜ: a magyar turizmus a nemzetközi figyelem középpontjába kerülhet
A magyar EU-elnökség kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a magyar…
Tovább olvasom >Az első magyar AI-alapú éttermi asszisztens
10 vendégből 9 általában online tájékozódik, mielőtt személyesen is felkeres…
Tovább olvasom >