Magazin: A franchise szakma legjobbjai
Az idén 25 éves Magyar Franchise Szövetség január 21-én tartotta díjkiosztó gálaestjét, a magyar franchise szektor legrangosabb eseményét.
Az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Franchise Szövetség saját alapítású díját minden évben a franchise szakterületen kiemelkedő tevékenységet nyújtó vállalkozások és vállalkozók kaphatják meg. A díjkiosztóval egybekötött gálavacsorára ebben az évben január 21-én, a Boscolo Budapest Hotelben került sor. Az eseményt a szövetség egykori és jelenlegi tisztségviselői, valamint több külföldi díszvendég is megtisztelte jelenlétével.
A díjak hét különböző kategóriában kerültek kiosztásra a szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők, pályázók között. Az Év Franchise Hálózata a Fornetti lett – róluk, valamint a többi díjazottról összeállításunkban részletesen olvashatnak.
Mandel Katalin, a szövetség főtitkára beszédében örömmel számolt be a hallgatóságnak arról, hogy a Nemzetközi Franchise Szövetség fiatalok számára kiírt NextGeneration pályázatán két magyar koncepciót is a legjobbak közé választottak: Varga Vivien a Stilianos Babauszoda, illetve Baranyi Anett a Dolce Dance Tánciskola projektjével bekerültek az első 50 ígéretes fiatal közé, Firenzében pedig a Diego hálózat partnerei a 3. helyet hozták el a világ legjobb franchise átvevőinek megmérettetésén.
A jubileumi rendezvény programját számos fellépő és meglepetésprodukció színesítette, a jó hangulatú est végén pedig a szövetséghez 2015-ben csatlakozó Dolce Dance Tánciskola képviselői invitálták közös táncra a résztvevőket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szárnyal a gyorskereskedelem Indiában
Az indiai fogyasztók – különösen a fiatalabbak – egyre gyorsabb…
Tovább olvasom >Megújítja digitális hűségprogramját a német REWE Group
Adatvezérelt technológiákkal átfogoan megújítja a REWE és Penny vásárlók számára…
Tovább olvasom >Bezárja zambiai üzemét a Lactalis
A Lactalis Csoport bizonyos piaci dinamikákra hivatkozva bezárja zambiai üzemét…
Tovább olvasom >