Magazin: 600 adag ebéd egy barkácsáruház büféjében
Lakótelepi élelmiszerüzlet vagy áruházi büfé menzával – hogy melyik nehezebb kereset a minden hátszél nélkül dolgozó, reggeltől estig robotoló kisvállalkozó szempontjából, azt a budaörsi barkácsáruház büféjének vezetőjénél kevesebben tudnák elmondani, ő ugyanis a sok évig vitt első tönkremenetele miatt kényszerült a második „projekt” elindítására.
Pályázva nyerte el a helyet, ahol elődje megbukott: az OBI kis „falatozója” alkalmat ad arra, hogy a Budaparkban működő számos cég munkatársait ebéddel lássa el. Hősünk példája szerint szorgalommal és türelemmel, no meg ehető, jól meghatározott árú ételekkel jól is lehet működtetni egy ilyen hibrid intézményt. A napi néhány száz adag ebédnek a kisebbik felét fogyasztják az apró asztaloknál: a környéken dolgozók nagyobbik hányada magával viszi a kiválasztott fogásokat. Napi 5-6-féle meleg ételből választhatnak; a főételek ára 580–680, a leveseké 490–590 forint. A legnépszerűbbek persze a tepsis, laktató fogások.
Budaörs, Budapark
Konyhafőnök: Fejér Tamás
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >