Madárlátta ebédek
Gyerekkorunkban, amikor Északi-sarkosat játszottunk, a hitelesség kedvéért kondenzált tejet kértünk szüleinktől ellátmányként. Feltehetően hozzájuk hasonló mosollyal reagáltak a német „felhő-ínyenceknek” kitalált, egyébként zseniális vállalkozás elindítói első hallásra extrémnek tűnő fogyasztói igényre: a repülőjáratokon megszokott stílusú, egyszerűen felmelegíthető fogásokat szállítanak ki ügyfeleiknek – egyelőre csak szerdánként, és még csak Kölnben és Düsseldorfban. Hogy mire vágynak, mi mindenre szeretnének emlékezni megrendelőik, annak indítékait a „változatos” szó aligha tudná megfelelően jellemezni, de a Lufthansa járatainak menüjét tervező LSG Sky Chefs és az Allyouneed.com együttműködésében készített, 11-13 euró áron kínált ételekre állítólag már most a vártnál is nagyobb a kereslet. Arról nem szól a fáma, steward(ess)-külsejű hölgyek és urak viszik-e majd ki a nem mindennapi ebédeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB oldalán találtuk, és persze…
Tovább olvasom >