Madárlátta ebédek
Gyerekkorunkban, amikor Északi-sarkosat játszottunk, a hitelesség kedvéért kondenzált tejet kértünk szüleinktől ellátmányként. Feltehetően hozzájuk hasonló mosollyal reagáltak a német „felhő-ínyenceknek” kitalált, egyébként zseniális vállalkozás elindítói első hallásra extrémnek tűnő fogyasztói igényre: a repülőjáratokon megszokott stílusú, egyszerűen felmelegíthető fogásokat szállítanak ki ügyfeleiknek – egyelőre csak szerdánként, és még csak Kölnben és Düsseldorfban. Hogy mire vágynak, mi mindenre szeretnének emlékezni megrendelőik, annak indítékait a „változatos” szó aligha tudná megfelelően jellemezni, de a Lufthansa járatainak menüjét tervező LSG Sky Chefs és az Allyouneed.com együttműködésében készített, 11-13 euró áron kínált ételekre állítólag már most a vártnál is nagyobb a kereslet. Arról nem szól a fáma, steward(ess)-külsejű hölgyek és urak viszik-e majd ki a nem mindennapi ebédeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >