Madárlátta ebédek
Gyerekkorunkban, amikor Északi-sarkosat játszottunk, a hitelesség kedvéért kondenzált tejet kértünk szüleinktől ellátmányként. Feltehetően hozzájuk hasonló mosollyal reagáltak a német „felhő-ínyenceknek” kitalált, egyébként zseniális vállalkozás elindítói első hallásra extrémnek tűnő fogyasztói igényre: a repülőjáratokon megszokott stílusú, egyszerűen felmelegíthető fogásokat szállítanak ki ügyfeleiknek – egyelőre csak szerdánként, és még csak Kölnben és Düsseldorfban. Hogy mire vágynak, mi mindenre szeretnének emlékezni megrendelőik, annak indítékait a „változatos” szó aligha tudná megfelelően jellemezni, de a Lufthansa járatainak menüjét tervező LSG Sky Chefs és az Allyouneed.com együttműködésében készített, 11-13 euró áron kínált ételekre állítólag már most a vártnál is nagyobb a kereslet. Arról nem szól a fáma, steward(ess)-külsejű hölgyek és urak viszik-e majd ki a nem mindennapi ebédeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >