Madárlátta ebédek
Gyerekkorunkban, amikor Északi-sarkosat játszottunk, a hitelesség kedvéért kondenzált tejet kértünk szüleinktől ellátmányként. Feltehetően hozzájuk hasonló mosollyal reagáltak a német „felhő-ínyenceknek” kitalált, egyébként zseniális vállalkozás elindítói első hallásra extrémnek tűnő fogyasztói igényre: a repülőjáratokon megszokott stílusú, egyszerűen felmelegíthető fogásokat szállítanak ki ügyfeleiknek – egyelőre csak szerdánként, és még csak Kölnben és Düsseldorfban. Hogy mire vágynak, mi mindenre szeretnének emlékezni megrendelőik, annak indítékait a „változatos” szó aligha tudná megfelelően jellemezni, de a Lufthansa járatainak menüjét tervező LSG Sky Chefs és az Allyouneed.com együttműködésében készített, 11-13 euró áron kínált ételekre állítólag már most a vártnál is nagyobb a kereslet. Arról nem szól a fáma, steward(ess)-külsejű hölgyek és urak viszik-e majd ki a nem mindennapi ebédeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >