Luxus és kalapács
A Beluga Gold Line vodka a luxus és fényűzés megtestesítője, a világ összes éttermében egyedi módon szolgálják fel a vendégeknek, mind a bemutatás, mind a felbontás és szervírozás tekintetében, ezzel is utalva az ital nemesi múltjára.
A Beluga Gold Line, a prémium vodkák királya, világszerte csak korlátozott számban elérhető, ezért is van mindegyik palacknak egyedi sorszáma. Ez a tökéletes ital a Beluga kiváló technológusainak, tesztelőinek és főzőmestereinek köszönhetően válik egyedi élménnyé.
A vodka összes alkotóeleme – beleértve a legtisztább szibériai forrásból származó artézi vizet és a Beluga védjegyének számító malátapárlatot – ötszörös szűrésen megy keresztül. Ezt követően egy 90 napos pihentetési időszak biztosítja az ital még simább, kellemesebb ízét, valamint eléri, hogy a fogyasztó az alig észlelhető aromákat is érezze.
További különlegesség az üveg egyedi, parafából készült dugója, amit egy viaszréteggel fednek le, és a termék „körítéseként” a rendkívül karakteres, kreatív reklámeszköz: egy kalapács, amellyel a viaszréteget el lehet távolítani.
A Szibéria legtisztább, legérintetlenebb területén született Beluga már meghódította a világot, és a minőség és luxus nemzetközi szimbólumává vált. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Szankciós oligarchák repterein működnek tovább a nyugati vámmentes boltok
Bár az ukrajnai háború nyomán számos nyugati cég kivonult Oroszországból,…
Tovább olvasom >Nemzetközi áttörés a chocoMe Atelier életében: a világ élvonalába repítette a magyar bean-to-bar csokoládékat a rangos International Chocolate Awards
Négy ezüst- és három bronzéremmel díjazták a chocoMe Atelier bean-to-bar…
Tovább olvasom >Miért olyan drága a dubai csoki? Kiderült!
Az elmúlt hónapokban Magyarországon is felbukkant a dubaicsoki-láz, ami világszerte…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újra az áfaszabályozásról
Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója nemrégiben a penzcentrum.hu-nak a…
Tovább olvasom >A homo ludens kedvence utazásnál -A nap képe
A kutya se viheti magával a társasjátéktáblát! Vagy korábban már…
Tovább olvasom >