L’OR Arabica Catuai kávékapszula
A L’OR Arabica Catuai a 10 db-os L’OR kávékapszulák limitált kiadása, mely exkluzívan elérhető, Nespresso®* kávégépével kompatibilis termék. Egy különleges blend, amely a sárga kávécseresznye édességét és testességét egyaránt magában hordozza. A L’OR kávészakértői az érdekes, sokszínű ízprofiljáért választották. Érdekessége a sokoldalúságában rejlik, amely minden korttyal újabb oldalát fedi fel. Először friss, zamatos és édes ízű, amely később intenzív, jellegzetes pörkölt kávés utóízzel teljesedik ki.
*Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. A kompatibilis készülékek részletes listájához látogasson el a www.lorkave.hu weboldalra.
Bevezetés hónapja: 2021. március
Bevezetési kedvezmények és támogatások: digital, in-store
Kapcsolatfelvétel: JACOBS DOUWE EGBERTS HU ZRT. Vevőszolgálat
T.: 06-80-180-718; e-mail: vevoszolgalat@jdecoffee.com
L’OR Arabica Catuai is the limited edition version of 10-capsule L’OR coffees, it is an exclusive Nespresso®*-compatible product. A special blend that carries both the sweetness and the body of yellow coffee cherries.
Kapcsolódó cikkeink
L’OR bemutatja a Ferrari Hypercar-partnerség ihlette Passione Rossa kávékülönlegességét
A L’OR Espresso büszkén mutatja be az új L’OR Passione…
Tovább olvasom >Kávékapszula-újrahasznosítási programot indított az olasz Esselunga
Új környezetvédelmi kezdeményezést indított Milánóban az Esselunga a használt kávékapszulák…
Tovább olvasom >Lavazza Espresso Maestro Nespresso kompatibilis kapszulák
Élvezd azon földrész aromáit, ahol a fák mélyen lélegeznek, és…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Új Hajdú grillsajt ízek
A grillsajt a tökéletes termék napjaink korszerű táplálkozási igényeinek kiszolgálására:…
Tovább olvasom >TUTTI Sweety Édes fogások
A TUTTI Sweety termékcsalád a klasszikus édes fogásokat hozza vissza…
Tovább olvasom >Freego, Gluténmentes leveles sajtos pogácsa, előkelesztett, gyorsfagyasztott
A Freego legújabb innovációja: a Freego Gluténmentes Leveles Sajtos Pogácsa,…
Tovább olvasom >