Lásd a természet ízeit – fotókiállítás
Március 8.-április 29. között rendezi a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipar Múzeum a Lásd a természet ízeit című fotókiállítást.
Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot: mint ahogyan az aprócska ibolyavirágok a mindennapok konyháját emelhetik a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Egészen pici dolgok, amelyeket olykor észre sem veszünk, elmegyünk mellettük, míg egy értő szem észreveszi, fölemeli, és magasztosan tárja elénk kertünk és a mező ehető növényeit. Saját kertből származik a zöldség, a levél, a vadnövények, az ehető virágok, amelyeknek Halmos Mónika az egyik hazai szakértője. Vass András a kamera mögött áll, ő festi meg fényekkel a kompozíciókat.
Lapunk áprilisi számában az ehető virágok meg-megújuló divatjának legújabb hullámáról olvashatnak!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >