Lásd a természet ízeit – fotókiállítás
Március 8.-április 29. között rendezi a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipar Múzeum a Lásd a természet ízeit című fotókiállítást.
Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot: mint ahogyan az aprócska ibolyavirágok a mindennapok konyháját emelhetik a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Egészen pici dolgok, amelyeket olykor észre sem veszünk, elmegyünk mellettük, míg egy értő szem észreveszi, fölemeli, és magasztosan tárja elénk kertünk és a mező ehető növényeit. Saját kertből származik a zöldség, a levél, a vadnövények, az ehető virágok, amelyeknek Halmos Mónika az egyik hazai szakértője. Vass András a kamera mögött áll, ő festi meg fényekkel a kompozíciókat.
Lapunk áprilisi számában az ehető virágok meg-megújuló divatjának legújabb hullámáról olvashatnak!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >