Limitált kiadású, dzsungelt idéző White Gin palackkal robbantja be a nyarat a Kalumba

Szerző: Trademagazin Dátum: 2025. 06. 11. 11:14

A Kalumba, amely egzotikus ízvilágával és kalandos karakterével hódította meg a hazai ginpiacot, izgalmas újdonsággal köszönti a nyári szezont. A márka, történetében először, egy limitált kiadású Kalumba White Gin palackot dobott piacra – a vadiúj külsőt öltött ital a trópusi dzsungel frissességét és a felfedezések izgalmát kelti életre.

Izgalmas újdonsággal lepte meg a ginkedvelőket a Kalumba, a 2025-ös nyári szezonra új ruhába öltöztette a White Gint. Első limitált kiadású palackjának látványvilága az ital egzotikus hangulatát idézi meg. A dizájn a madagaszkári dzsungelek gazdag botanikai világát tükrözi stilizált pálmalevelek, páfrányok és papagáj motívumain keresztül. Ez a letisztult, mégis aprólékosan kidolgozott grafika egy új művészi nézőpontból ragadja meg a Kalumba világát – azt az esztétikát, amely az érintetlen természet szépségéből és a felfedezés izgalmából merít ihletet. A vizuális koncepció pedig nemcsak a palackot díszíti, de a termék különlegességét is hangsúlyozza, így erősítve annak egyediségét és gyűjtői értékét.

Kalumba White Gin egyedülálló címkéjének debütálási időpontja sem véletlen: a limitált kiadású special sleeve éppen időben érkezik a nyári gin-tonik szezon kezdetére, így tökéletes alkalmat kínál arra, hogy a fogyasztók a Kalumba egyedi ízvilágával és hangulatával köszöntsék a forró hónapokat.

A Kalumba White Gin friss, citrusos karakterét a kubebabors és a citromnád határozza meg, kifinomult fűszerességgel kiegészítve. Gazdag, komplex ízvilága több mint húszféle, gondosan válogatott gyógynövény és fűszer – többek között narancshéj, citrus mirtusz, rózsabors, koriander, curacaohéj és kalumbagyökér – harmonikus egyensúlyán alapul. Ez az ital – amely minden kortyban a trópusok érintetlen természetét és a felfedezés élményét idézi meg – valóban méltó kiegészítője lehet a nyárnak.

A limitált kiadású Kalumba White Gin már kapható az ország kijelölt üzleteiben.

Kapcsolódó cikkeink