Magazin: Likőrök, tehenek, celebek
A Feeney’st napjainkban a legkiválóbb ír krémlikőrnek tartják a világon. A minőségi tejből készült fantasztikus tejszín és a hordóban érlelt ír whiskey – amelyet minimum három évig érlelnek – járulnak hozzá az egyedi ízvilághoz.
Az ital megalkotója, Tom Feeney, tisztában volt vele, hogy mire kell a legnagyobb figyelmet fordítania, tudta, hogy a legfrissebb, legfinomabb és legjobb ír krémlikőr megalkotása érdekében úgy kell ápolni a teheneket, mint a celebeket! Ezek a boldog üszők a legjobbat kapják mindenből – ezért is tudják a legjobbat nyújtani. Az ital a zöld legelőkkel borított Írország szívében mindössze 24 óra alatt kerül a tejüzemből a palackba, ezzel garantálva a Feeney’s frissességét.
A megannyi díjat bezsebelt krémlikőr ízekben gazdag, selymes, egy kis whisky lecsengéssel. Fogyasztását több módon ajánljuk: tökéletes jéggel, kávéban vagy akár koktélokban szervírozva. Egészségükre, vagy ahogy mi, írek mondjuk a barátainknak szerte a világban: Sláinte! (x)
Kapcsolódó cikkeink
Spanyolországba és Skóciába helyezi át az ír whiskey-k palackozását a Suntory
Úgy döntött a japán italóriás, a Suntory, hogy három ír…
Tovább olvasom >Saját neve alatt dobta piacra első ír whiskey-jét Michael Flatley
Saját nevét viselő ír whiskey-t dobott piacra a neves ír…
Tovább olvasom >Baileys Tiramisu ír krémlikőr
Baileys Tiramisu, desszert egy pohárba töltve. Felséges Baileys ír krémlikőr…
Tovább olvasom >További cikkeink
Részben az utaztatási cégek részvényeinek árfolyamcsökkenése húzza le az európai tőzsdéket
Gyengültek a vezető európai tőzsdemutatók péntek délelőtt elsősorban az utaztatási…
Tovább olvasom >Visit Hungary: Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom adta a legtöbb belföldi turistát tavaly
Minden korábbinál több, közel 18 millió turista érkezett a hazai…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >